Ένα νέο μονοπάτι – Penraevon

4
Ένα νέο μονοπάτι – Penraevon

Ο χειμώνας και η αρχή της άνοιξης είναι η τέλεια εποχή για σκληρό εξωραϊσμό στον κήπο

Ίσως είναι πολύ κρύο για να φυτέψετε, αλλά είναι η καλύτερη στιγμή για να επανεκτιμήσετε το πλαίσιο του κήπου. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν πιο ουσιαστικό χώρο καθιστικού και ένα μονοπάτι για να ενώσετε τον μπροστινό κήπο και τον πλαϊνό κήπο.

Το στυλ του κήπου περιγράφεται καλύτερα ως μοντέρνες τέχνες και χειροτεχνία, είναι ασύμμετρο και χαλαρό παρά δομημένο και επίσημο.

Τώρα έχουμε μερικά σημαντικά δομικά στοιχεία, όπως γιγάντια κιγκλιδώματα, αλλά ήταν διαφορετικά όταν μετακομίσαμε για πρώτη φορά. Ο κήπος ήταν απλώς ένας τεράστιος χώρος με γρασίδι. Έχουμε βάλει φράκτες, κάγκελα, κρεβάτια, δέντρα και τώρα μονοπάτια.

όταν μετακομίσαμε για πρώτη φορά

Σχέδιο

Είναι καλό να υπάρχει ροή στον κήπο, θέλει να νιώθει απαλό και ξεκούραστο. Τα μονοπάτια υπάρχουν κυρίως για να σας μεταφέρουν από το ένα κομμάτι στο άλλο και η συντομότερη απόσταση θα πρέπει να είναι η καλύτερη. Εξαρτάται όμως ποιος είναι ο σκοπός του μονοπατιού. Εάν πρόκειται να σας οδηγήσει στην εξώπορτά σας ή σε έναν αποθηκευτικό χώρο, θέλετε ένα άμεσο μονοπάτι

Ωστόσο, εάν σε αυτή την περίπτωση ενώνει διάφορες περιοχές του κήπου, τότε μπορείτε να το αφήσετε να ελίσσεται λίγο.

Επιλογές διαδρομής

Στο μπροστινό μέρος του σπιτιού έχουμε επιλέξει ψαμμίτη Raj Green (παρόμοια εμφάνιση με το yorkstone αλλά φθηνότερη). Λειτουργεί καλά για να δημιουργήσετε ένα παραδοσιακό μονοπάτι που αντέχει. Επειδή έχουμε τόσα πολλά δέντρα, έχει γεράσει πολύ γρήγορα. Η παρακάτω φωτογραφία το δείχνει κατά την πρώτη τοποθέτηση.

Ο πλαϊνός κήπος όμως χρειάζεται μια πιο ήπια επεξεργασία.

Αυτό το μονοπάτι θα ενώνει τον μπροστινό κήπο με την πλευρά που δεν θα είναι το κύριο σημείο εισόδου, καθώς ο πλαϊνός κήπος είναι συνήθως προσβάσιμος μέσω του σπιτιού.

Αυτοδέσιμο χαλίκι

Αυτά τα μονοπάτια είναι τόσο διακριτικά που πιθανότατα δεν τα έχετε προσέξει ποτέ. Στο πιο μεγαλειώδες που τα βλέπετε στα Palaces και τα ακίνητα του National Trust, στα πιο ταπεινά τους, χρησιμοποιούνται δίπλα σε κανάλια. Είναι αρκετά δυνατά για να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο, να κυλήσουν ένα αναπηρικό καροτσάκι, καρότσι, καρότσι κατά μήκος, αλλά πιο νατουραλιστικά από το σκυρόδεμα, την άσφαλτο ή τη ρητίνη.

Self Binding χαλίκι στο Sandringham

Ξεθάβω

Σημειώσαμε την καμπύλη του μονοπατιού και επίσης ένα νέο καθιστικό.

Αυτές οι περιοχές στη συνέχεια γεμίστηκαν με σκληρό πυρήνα που ισοπεδώθηκε ακολουθούμενο από αυτοδεσμευτικό χαλίκι. Το χαλίκι ισοπεδώνεται με ένα μεγάλο ρολό που βρέχεται. Αυτό δημιουργεί μια σταθερή βάση.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar