Αναθεώρηση και Test Drive: Η Ford Mustang Mach-E 2021 είναι «το Pony Car της γενιάς EV»

1
Αναθεώρηση και Test Drive: Η Ford Mustang Mach-E 2021 είναι «το Pony Car της γενιάς EV»

Το πρώτο μιας σειράς δύο μερών εξετάζει τη σημαντική θέση του οχήματος στην ιστορία

Η Ford Mustang Mach-E του 2021

Θυμάστε το αυθεντικό αυτοκίνητο πόνυ, τη Ford Mustang του 1965; Ο όρος για μια τότε νέα κατηγορία αυτοκινήτων, ένα αυτοκίνητο πόνυ είχε σπορ αλλά προσιτές επιδόσεις και μπορούσε να μεταφέρει τέσσερα άτομα. Επιπλέον, ένα αυτοκίνητο πόνυ θα είχε μακρύ καπό και κοντό πίσω κατάστρωμα και, το πιο σημαντικό, θα είχε σπλαχνική ελκυστικότητα και έλξη στα συναισθήματα του αγοραστή.

Φυσικά, το 1964, όταν έκανε το ντεμπούτο της η Mustang, οι κατασκευαστές οχημάτων δεν μιλούσαν για στιγμιαία ροπή, μεγάλη αυτονομία (για την καταπολέμηση του άγχους της εμβέλειας), χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας όπως κεντρική οθόνη που μοιάζει με tablet και βολικό σπίτι φόρτιση.

Πενήντα επτά χρόνια αφότου ο Lee Iaccoca παρουσίασε το αυθεντικό Ford Mustang, το νέο αυτοκίνητο με τις ταχύτερες πωλήσεις μέχρι σήμερα, τόσο δημοφιλές που οι αντιπροσωπείες έπρεπε να κλειδώσουν τις πόρτες των αυτοκινήτων για να αποτρέψουν τη συντριβή πελατών που εισβάλλουν στα οχήματα. Ένα εκατομμύριο πωλήθηκαν σε μόλις είκοσι τρεις μήνες, η Ford δημιούργησε μια ηλεκτρική Mustang.

«Είχα μια Mustang, όταν τα αυτοκίνητα έβγαζαν ήχους», λέει ένα μέλος της οικογένειας Griswold σε μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση, με την Chevy Chase, που έγινε με τον τρόπο της ταινίας, «National Lampoon Christmas Vacation», μια που παρουσιάζει. η Mustang Mach-E.

Οι Griswolds είχαν πιο εύκολο χρόνο να μπουν στη θέση του οδηγού από ό,τι εγώ. Είχα προγραμματιστεί να πάω σε ένα αυτοκίνητο τύπου Ford που έγινε στο Ντιτρόιτ τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί λίγο αφότου τα στοιχεία για τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Μίσιγκαν έγιναν χαμηλά και η εταιρική μας μητρική εταιρεία πάγωσε όλα τα επαγγελματικά ταξίδια, όχι ότι θα είχα πάει λόγω των περιστάσεων. Εν τω μεταξύ, η πρώτη φορά που η Mustang Mach-E επρόκειτο να εισέλθει στον στόλο βραχυπρόθεσμων αναθεωρήσεων εμποδίστηκε λόγω της Blizzard του 2021.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Ένα αμερικανικής κατασκευής τετραθέσιο σπορ αυτοκίνητο

Σελίδες: 1 2

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar