Αναθεώρηση και Test Drive: Το ηλεκτρικό όχημα Volkswagen ID.4 2021 προσφέρει Fahrvergnügen για την εποχή EV

1
Αναθεώρηση και Test Drive: Το ηλεκτρικό όχημα Volkswagen ID.4 2021 προσφέρει Fahrvergnügen για την εποχή EV

Το Volkswagen ID.4 2021 1st Edition

Θα υπάρξει μια στιγμή που δεν θα είναι πλέον απαραίτητο να γράφετε τις λέξεις «Ηλεκτρικό όχημα» μετά από ένα όνομα μοντέλου στον τίτλο μιας κριτικής αυτοκινήτου, αλλά αυτή η ώρα δεν έχει φτάσει ακόμη. Ωστόσο, εάν κυκλοφορήσουν περισσότερα αυτοκίνητα όπως το διασκεδαστικό ID.4 της Volkswagen, μπορεί σύντομα να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε ένα ρετρονύμιο στους τίτλους για εκείνα τα αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται από κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πραγματικά τι να κάνουν για το ID.4, αλλά η απάντηση είναι απλή: σκεφτείτε το ως το ισοδύναμο EV του φημισμένου Golf (το γένος, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, Rabbit). Έχει την ευαισθησία και την ακρίβεια του Golf και υπάρχει ακόμη και μια έκδοση GTI, με συγχωρείτε, GTX. Όσο για την ονομασία, δεν είναι χαριτωμένο όπως το Golf ή το Scirocco. Αντίθετα, το όνομα είναι ευθύ και επίκαιρο. Το αναγνωριστικό Volkswagen. Η σειρά είναι η οικογένεια αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας Wolfsburg και το αναγνωριστικό αναφέρεται στην «Ευφυή Σχεδίαση».

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το e-Golf του πατέρα σας. Το e-Golf, το οποίο κυκλοφόρησε το 2012 και διακυβεύτηκε από την κληρονομιά του κινητήρα εσωτερικής καύσης, ήταν παρόλα αυτά ένα καλό EV για την εποχή του. Το ID.4 είναι απλώς το κατάλληλο EV για την εποχή του, καθώς και μια πλατφόρμα στην οποία μπορεί να αξιοποιήσει η αυτοκινητοβιομηχανία Wolfsburg.

Κατασκευασμένο από την αρχή σε μια αποκλειστική πλατφόρμα, το ID.4 διατίθεται σε δύο παραλλαγές, το ID.4 Pro και το αρκετά φορτωμένο μοντέλο 1ης Έκδοσης. Ένα βασικό μοντέλο που θα έχει MSRP περίπου 35.000 $ αναμένεται να ακολουθήσει, όπως και η σπορ GTX.

Η 1η Έκδοση, η οποία είναι 4.000 $ πάνω από το MSRP του ID.4 Pro των 39.995 $, αντιπροσωπεύει μια αρκετά καλή αξία καθώς περιλαμβάνει δύο πακέτα, τα πακέτα Statement και Gradient, τα οποία μαζί κοστίζουν 6.000 $. Οι αγοραστές έχουν μεγαλύτερη οθόνη infotainment 12″, πανοραμική ηλιοροφή, ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών και ζάντες 20″.

Το ID.4 1st Edition σε Blue Dusk Metallic έφτασε στα γραφεία μας ένα ηλιόλουστο πρωινό του Μαΐου και έγινε αμέσως αντικείμενο μεγάλης προσοχής. Αρκετοί μη υπάλληλοι ρώτησαν αν αυτό ήταν το νέο Golf (δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη την οικογενειακή ομοιότητα) και τα χαρακτηριστικά από το πακέτο Gradient – η μαύρη οροφή, η ασημί επένδυση οροφής, οι ασημί πινελιές και οι ασημένιες ράγες οροφής καθώς και η αεροδυναμική και όμορφες ζάντες 20″ – το έκαναν να ξεχωρίζει.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Μέσα στο Volkswagen ID.4 του 2021

Σελίδες: 1 2 3 4

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar