Αναθεώρηση και Test Drive: 2019 Volkswagen Jetta SEL Premium

1
Αναθεώρηση και Test Drive: 2019 Volkswagen Jetta SEL Premium

2019 Volkswagen Jetta SEL Premium

Το ολοκαίνουργιο Volkswagen Jetta 2019 είναι η τελευταία γενιά στην 40χρονη πορεία της αυτοκινητοβιομηχανίας Wolfsburg με το φαινομενικά ασυναγώνιστο συμπαγές. Είναι επίσης το πιο premium Jetta ποτέ.

Το Jetta – το οποίο ανάλογα με το έτος και την αγορά έχει χαρακτηριστεί ως Atlantic, Vento, Bora, City Jetta, Jetta City, GLI, Clasico και Sagiar – πήρε το όνομά του από το Atlantic jet stream (βολικά der Jetstream στα γερμανικά), ένα όνομα δόθηκε σε αυτό κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατά την οποία η αυτοκινητοβιομηχανία ονομαζόταν τα αυτοκίνητά της από έντονους ανέμους και ρεύματα.

[Editor’s note: The Passat got its name from the German word for trade wind, das Passatklima, the bora is named after the northern to north-eastern katabatic wind in the Adriatic, and Sirocco is a hot and generally humid African wind that originates over Northern Africa as hot, dry-desert air.]

Έχουμε οδηγήσει πολλά Jetta όλα αυτά τα χρόνια, από το μακροπρόθεσμο Jetta TDI του 2011 (α, πετρελαιοκίνητα, εκείνες τις μέρες) έως ένα Jetta SportWagen (που ήταν πραγματικά Golf, όχι Jetta) έως το βραχύβιο 2013 Jetta Hybrid, και συνεχίζουν να βελτιώνονται.

Το Jetta έβδομης γενιάς έκανε το ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής 2018 στο Ντιτρόιτ. Βασίζεται στην πλατφόρμα MQB της αυτοκινητοβιομηχανίας, πάνω στην οποία είναι κατασκευασμένα και τα Golf και Atlas.

Το Pyrite Silver Jetta SEL Premium έφτασε τη στιγμή που τα φύλλα άρχισαν να γυρίζουν και η αντίδραση ήταν γενικά η ίδια: Η VW έφυγε από την Audi;

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Μέσα στο 2019 VW Jetta SEL Premium

Σελίδες: 1 2 3

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar