Αναθεώρηση και Test Drive: 2020 Acura MDX Sport Hybrid SH-AWD

0
Αναθεώρηση και Test Drive: 2020 Acura MDX Sport Hybrid SH-AWD

Κοιτάξτε γύρω σας καθώς οδηγείτε και θα παρατηρήσετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ότι τα crossover και τα SUV κυριαρχούν στους δρόμους. Υπάρχουν παντού και δεν είναι πλέον συμβιβασμός για οδήγηση.

Όταν η Acura αποκάλυψε την πρώτη γενιά του MDX στην ετήσια Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το 2000, εξήγησε ότι το MDX σήμαινε «Πολυδιάστατη πολυτέλεια».

Από την κυκλοφορία του, το Acura MDX είναι ο ηγέτης της αγοράς στην κατηγορία των πολυτελών crossover και το MDX Sport Hybrid είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υβριδικά σε αυτό.

Το MDX τρίτης γενιάς αγγίζει μια σειρά από πρωτιές. Ήταν το πρώτο crossover SUV που προσέφερε καθίσματα τριών σειρών και το πρώτο που συμπεριέλαβε ένα υβριδικό κινητήρα στη σειρά.

Το τρέχον MDX έκανε το ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής το 2013 ως πρωτότυπο και το όχημα παραγωγής του 2014 αποκαλύφθηκε λίγους μήνες αργότερα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Με την κυκλοφορία του μοντέλου του 2014, η παραγωγή μεταφέρθηκε από το Οντάριο του Καναδά στο Λίνκολν της Αλαμπάμα.

Είδαμε τελευταία φορά το MDX το 2017 και δεν έχουν αλλάξει πολλά, κάτι που είναι καλό γιατί μας άρεσε αυτό που είδαμε και οδηγήσαμε τότε.

Το 2020 έχει τους ενημερωμένους και μάλλον κομψούς προβολείς Jewel Eye LED, μια πλέον χαρακτηριστική εμφάνιση που έκανε το ντεμπούτο του στο πλέον καταργημένο RLX. Κάθε μονάδα προβολέων χρησιμοποιεί πέντε ξεχωριστές πηγές LED από τις οποίες τρεις χρησιμοποιούνται για φωτισμό μεσαίας σκάλας και δύο για τη μεγάλη σκάλα.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Μέσα στο Acura MDX Sport Hybrid 2020

Σελίδες: 1 2 3 4

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar