Αναθεώρηση και Test Drive: 2020 Mazda Mazda6 Signature – Οδικό ταξίδι στο Asbury Park

0
Αναθεώρηση και Test Drive: 2020 Mazda Mazda6 Signature – Οδικό ταξίδι στο Asbury Park

Η ανασκόπηση των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της χειρότερης πανδημίας του κορωνοϊού εδώ στην περιοχή της Νέας Υόρκης ήταν ένα από τα λίγα πράγματα που θα μπορούσα πραγματικά να περιμένω με ανυπομονησία και η προσωρινή πτώση της κίνησης κατέστησε δυνατές πολύ μεγαλύτερες ημερήσιες εκδρομές ως μια διεστραμμένη μορφή αποζημίωσης.

Κάθε άνοιξη, σαν ρολόι, προσθέτουμε ένα Mazda Mazda6 στον στόλο μας για βραχυπρόθεσμα πιεστήρια και η άφιξή του ήταν πάντα πολύ αναμενόμενη.

Ένας λόγος είναι επειδή όλα τα Mazda που έχουμε οδηγήσει έχουν μια σαφή μορφή DNA που τα κάνει Mazda. Είναι δύσκολο να ενσταλάξετε ένα συγκεκριμένο σύνολο χαρακτηριστικών – την ψυχή ενός αυτοκινήτου αν το κάνατε – σε μια σειρά από αυτοκίνητα. Ορισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες, κυρίως η BMW, το κάνουν καλά. Όσο για άλλα, σε ορισμένες περιπτώσεις θα νομίζατε ότι κάθε μοντέλο αυτοκινήτου προέρχεται από εντελώς διαφορετικό γονέα.

Το Mazda δεν είναι απλώς «zoom zoom», όπως μας λέει το διασκεδαστικό μήνυμά του για την οδήγηση. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έχει δημιουργήσει πραγματικά το δικό της DNA που υπάρχει στα οχήματά της, ένα DNA που εμποτίζει τα αυτοκίνητα με ζωηρές επιδόσεις, ανταπόκριση που προορίζεται για autocross, εξαιρετική ποιότητα κύλισης και εσωτερικούς χώρους υψηλής ποιότητας.

Το Mazda6, παρόλο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012 ως μοντέλο του 2014 και επωφελήθηκε από μια ανανέωση μέσης ζωής για το 2018, εξακολουθεί να φαίνεται επίκαιρο, ίσως λόγω της σχεδιαστικής γλώσσας Kodo, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πρωτότυπο αυτοκίνητο Shinari το 2010. Kodo είναι κάτι που η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι προορίζεται να χρησιμεύσει ως έκφραση φυσικής ενέργειας. Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Mazda, Ikuo Maeda, δήλωσε το 2010 ότι η Kodo είχε σκοπό να δώσει στα αυτοκίνητα της μικρής αυτοκινητοβιομηχανίας «μια νέα αίσθηση παρουσίας και σκοπού».

Την πρώτη φορά που είδαμε το Mazda6 του 2018, έμοιαζε με ένα εντελώς επανασχεδιασμένο μοντέλο. Ακόμη και πριν ανοίξει κανείς την πόρτα του οδηγού, τον υποδέχεται μια νέα μάσκα, το μοτίβο των φτερών, μια επανασχεδιασμένη μάσκα με προβολείς ομίχλης ενσωματωμένους στους προβολείς και νέα πίσω φώτα.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Οδικό ταξίδι στο Asbury Park, NJ

Σελίδες: 1 2 3 4

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar