Αναθεώρηση και Test Drive: 2020 Volvo XC90 T8 eAWD Plug-In Hybrid

0
Αναθεώρηση και Test Drive: 2020 Volvo XC90 T8 eAWD Plug-In Hybrid

2020 Volvo XC90 T8 eAWD Plug-In Hybrid

Αν και πάντα θαύμαζα τη Volvo από μακριά, μόνο όταν λανσαρίστηκε η νέα Σειρά 90, συγκεκριμένα το XC90 και το S90 που το ακολούθησαν γρήγορα, πόθησα πραγματικά.

Όλα τα οχήματα της σειράς 90 είναι κατασκευασμένα στην παγκόσμια πλατφόρμα της αυτοκινητοβιομηχανίας, SPA ή Scalable Product Architecture. Όλα μοιράζονται πολλά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης αφής 9 ιντσών που μοιάζει με tablet για infotainment και έλεγχο κλίματος και τα φώτα ημέρας Thor’s Hammer, που δίνουν σε όλα τα οχήματα της σειράς 90 μια χαρακτηριστική εμφάνιση.

Εξετάσαμε για τελευταία φορά το XC90 πριν από λίγα χρόνια, δεδομένου ότι η Volvo μας έχει απασχολήσει με ένα ενημερωμένο S90 και με όλα τα νέα XC60, V90 και XC40, μεταξύ άλλων.

Για το 2020, το XC90 έλαβε μια ανεπαίσθητη ενημέρωση που περιλαμβάνει μια αρκετά χαρακτηριστική πρόσφατα κοίλη μάσκα, ενημερωμένη εμπρός και πίσω όψη και νέους τροχούς, καθώς και μια έκδοση με έξι θέσεις. Η κοίλη γρίλια δίνει μια λεπτή εντύπωση κίνησης, ακόμη και όταν το όχημα στέκεται ακίνητο.

ΜΕΣΑ ΤΟ 2020 VOLVO XC90 T8 EAWD ΕΠΙΓΡΑΦΗ

Ανοίξτε την πόρτα και καθίστε: θα διαπιστώσετε ότι το περίγραμμα του καθίσματος XC90 χωράει όλα τα σχήματα και μεγέθη και τα στηρίγματα βρίσκονται στη σωστή θέση.

Η Volvo είναι γνωστή για τα εξαιρετικά εργονομικά της καθίσματα και το XC90 δεν αποτελεί εξαίρεση. Πράγματι, στην πρώτη μου κριτική για το XC90, σημείωσα ότι το XC90 μπορεί να είναι το πιεστήριο που είναι πιο πιθανό να επιστραφεί μείον ένα μπροστινό κάθισμα που κατά λάθος μετατράπηκε σε καρέκλα γραφείου.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Οδήγηση του 2020 Volvo XC90 Plug-In Hybrid

Σελίδες: 1 2 3

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar