Αναθεώρηση και Test Drive: 2021 Chevrolet Trailblazer AWD RS

0
Αναθεώρηση και Test Drive: 2021 Chevrolet Trailblazer AWD RS

Chevrolet Trailblazer 2021

Εάν είστε αγοραστής subcompact, μπορεί να υπάρχει ένα κορεάτικο σχέδιο crossover που θα σας επιτρέψει να «δείτε τις ΗΠΑ στο Chevrolet σας».

Το Chevrolet Trailblazer, σχεδιασμένο από την GM Korea, έκανε το ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανίας Αυτοκινήτου της Σαγκάης 2019 και το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ αργότερα το ίδιο έτος στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Άρχισε να μπαίνει στις εκθέσεις των αντιπροσώπων στις αρχές του 2020 ως μοντέλο του 2021.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο, πρέπει να εξετάσουμε ορισμένα βασικά στοιχεία. Το Trailblazer είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Chevy Trax, το οποίο αντικαθιστά, και μικρότερο από το συμπαγές Equinox και το Ford Escape. Η Chevy το αναφέρεται ως «μικρό SUV» στο υλικό μάρκετινγκ. Το Trailblazer είναι διαθέσιμο σε επίπεδα εξοπλισμού, που κυμαίνονται από L έως LS, LT, Activ και RS. Το Activ και το RS διαθέτουν δίχρωμη οροφή, διπλές εξατμίσεις και άλλα ανώτερα χαρακτηριστικά.

Κάτω από το καπό, τα δύο κορυφαία μοντέλα της σειράς διαθέτουν στάνταρ τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,3 λίτρων, ενώ τα βασικά μοντέλα διαθέτουν τρικύλινδρο κινητήρα 1,2 λίτρων. Όλα τα μοντέλα με κίνηση στους εμπρός τροχούς περιλαμβάνουν κιβώτιο ταχυτήτων συνεχούς μεταβλητής, ενώ οι τετρακίνητες εκδόσεις διαθέτουν αυτόματο εννέα σχέσεων.

Όταν το δίχρωμο Oasis Blue/Mosaic Black Metallic Trailblazer RS ​​έφτασε στα γραφεία μας ένα συννεφιασμένο πρωινό του Δεκεμβρίου, δεν ήξερα τι να κάνω με τον χρωματικό συνδυασμό.

Η Chevy λέει ότι η δίχρωμη οροφή στο RS (επίσης στάνταρ στην έκδοση Activ) «σε ξεχωρίζει από άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο» και η αυτοκινητοβιομηχανία δεν αστειεύεται. Ήταν μάλλον εντυπωσιακό, με τον ίδιο τρόπο που ήταν η χρωματική παλέτα του τηλεοπτικού σόου «Miami Vice». Προφανώς, η Chevrolet συμμεριζόταν την αποστροφή μου για το Oasis Blue καθώς δεν προσφέρεται πλέον.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Μέσα στο Chevrolet Trailblazer του 2021

Σελίδες: 1 2 3

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar