Αναθεώρηση και Test Drive: 2021 Kia Seltos SX AWD

0
Αναθεώρηση και Test Drive: 2021 Kia Seltos SX AWD

2021 Kia Seltos SX

Καθώς τα crossover συνεχίζουν να κερδίζουν δημοτικότητα, οι αυτοκινητοβιομηχανίες φυσικά προσθέτουν επιπλέον μοντέλα στη γκάμα τους. Ορισμένα μοντέλα είναι απλώς εντάξει, ενώ άλλα ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους. Το ολοκαίνουργιο Kia Seltos του 2021 είναι αντιπροσωπευτικό του τελευταίου.

Το Seltos είναι το έκτο SUV της Kia στις Ηνωμένες Πολιτείες και ταιριάζει στη σειρά μεταξύ του Soul και του Sportage. Ωστόσο, το μέλος της οικογένειας που μοιάζει περισσότερο στη σειρά της Kia είναι το πολύ μεγαλύτερο Telluride, με το οποίο μοιράζεται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία.

Το Seltos σχεδιάστηκε από την αρχή για να είναι κάπως εκτός δρόμου, ξεκινώντας με απόσταση από το έδαφος 7,3” (185 mm), συν το σύστημα τετρακίνησης Dynamax με κεντρικό διαφορικό κλειδώματος (διαθέσιμο σε ορισμένα επίπεδα εξοπλισμού) που μπορεί να προσφέρει πρόσθετο διαχωρισμό χαμηλής πρόσφυσης ομοιόμορφα μεταξύ εμπρός και πίσω όταν απαιτείται με βάση τις συνθήκες του δρόμου.

Μάλλον αναρωτιέστε τι σημαίνει Σέλτος, και το κάναμε κι εμείς. Η Kia λέει ότι το όνομα εμπνεύστηκε από τον Celtos, τον γιο του Ηρακλή, και το „S“ είναι εκεί για να σημαίνει ταχύτητα και σπορ.

Ένα Snow Pearl White Seltos SX έφτασε στα γραφεία μας ένα πεντακάθαρο ανοιξιάτικο πρωινό, το πρώτο όχημα του μοντέλου 2021 που επρόκειτο να δοκιμάσουμε. Δεδομένου ότι ήταν το πρώτο Seltos που είχε δει κάποιος από εμάς, ήταν αντικείμενο μεγάλης περιέργειας και εξέτασης και η αρχική ετυμηγορία ήταν θετική.

Το Seltos διατίθεται σε διάφορα επίπεδα εξοπλισμού και το SX είναι το κορυφαίο στη σειρά. Το Seltos SX περιλαμβάνει Solar Control Glass, το οποίο μειώνει τη συσσώρευση θερμότητας στο εσωτερικό του οχήματος, προβολείς LED και προβολείς ομίχλης, κεντρική οθόνη αφής 10,25” με πλοήγηση και ένα υπέροχο ηχητικό σύστημα Bose με ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Μέσα στο Kia Seltos SX του 2021

Σελίδες: 1 2 3

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar