Αξιολόγηση και Test Drive: 2021 Cadillac XT5 Premium Luxury AWD

1
Αξιολόγηση και Test Drive: 2021 Cadillac XT5 Premium Luxury AWD

Η Cadillac, το «Πρότυπο του Κόσμου» από το 1908, είναι μια από τις παλαιότερες αυτοκινητοβιομηχανίες και μάρκες αυτοκινήτων στον κόσμο, δεύτερη στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την Buick. Για δεκαετίες ήταν γνωστή για τα κομψά σεντάν και τα κουπέ της όπως το Sedan de Ville, το Fleetwood Brougham και το Eldorado, αλλά σήμερα, εκτός από την τρέχουσα σειρά σεντάν, η πολυτελής μάρκα προσφέρει πολλά SUV συμπεριλαμβανομένου του Cadillac XT5.

Το Cadillac XT5 είναι, όπως προμηνύουν τα αρχικά του, ένα crossover που προορίζεται για περιοδείες. Κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2016 για να αντικαταστήσει το Cadillac SRX, είναι το δεύτερο μοντέλο που χρησιμοποιεί τη νέα ονοματολογία της Cadillac μετά το CT6 και το πρώτο στη σειρά crossover touring ή XT της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Για να καταλάβετε πού ταιριάζει το XT5 στο σχέδιο όλων των πραγμάτων της Cadillac, πέφτει πάνω από το subcompact XT4 στη σειρά SUV της αυτοκινητοβιομηχανίας και κάτω από το XT6 και το Escalade τριών σειρών. Οι αγοραστές που κοιτάζουν το XT5 μπορεί επίσης να κοιτάξουν συνήθως τα Lincoln Nautilus, Lexus RX και Volvo XC60.

Μέχρι τώρα, είχαμε κάνει κριτική μόνο στο μεγαλύτερο SUV της Cadillac, το Escalade, οπότε η άφιξη του XT5 προκάλεσε μεγάλη προσμονή.

Το Dark Moon Blue XT5 ήρθε με το επίπεδο εξοπλισμού Premium Luxury, με τον προαιρετικό V6 κινητήρα 3,6 λίτρων. (Όλα τα χρώματα βαφής εκτός από το Satin Steel Metallic, το οποίο είναι αρκετά όμορφο, φέρουν premium που κυμαίνεται από $615 έως $1.225.) Αυτό είναι καλό για την ονοματολογία εκτός από το ότι τοποθετεί κάπως άβολα το όχημα ως Cadillac XT Premium Luxury και κάτι φαίνεται να λείπει μετά από αυτά τα δύο επίθετα.

Ακόμη και με την πρώτη ματιά, είναι ξεκάθαρο ότι το XT5 αποτελεί παράδειγμα της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Art and Science της Cadillac, που παρουσιάστηκε το 1999 με συγκλονιστικά τολμηρές καθαρές, αιχμηρές γωνίες και τσακίσεις.

Το XT5 επωφελείται από πολλαπλές ενημερώσεις μέσης ζωής το 2020, συμπεριλαμβανομένης μιας αλλαγής στη στρατηγική Y της Cadillac για τα επίπεδα εξοπλισμού, η οποία διακλαδίζεται σε δύο ξεχωριστές ιεραρχίες, μία για τις επιδόσεις και μία για την πολυτέλεια. Σε αυτήν την περίπτωση, το επίπεδο εξοπλισμού Luxury είναι το βασικό και διακλαδίζεται είτε σε Premium Luxury είτε σε Sport.

Το κορυφαίο επίπεδο του Y στην πολυτελή πλευρά είναι Platinum και το XT5 μας είχε πακέτο Platinum, αλλά ήταν ακόμα το Premium Luxury.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Μέσα στην Cadillac XT5 του 2021

Σελίδες: 1 2 3

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar