Δημιουργία συνδέσεων με την πρόκληση του πάγκου εργασίας

2
Δημιουργία συνδέσεων με την πρόκληση του πάγκου εργασίας

Προκαλέσαμε 10 DIY influencers να προσαρμόσουν το Πάγκος εργασίας ή κιτ ραφιών Simpson Strong-Te. Αυτό το κιτ παρέχει τους συνδέσμους και τους συνδετήρες για την κατασκευή ενός πάγκου εργασίας ή μιας μονάδας ραφιών. Το κιτ διαθέτει το Γωνιακός σύνδεσμος Simpson Strong-Tie® Rigid Tie® RTC2Z γεγονός που διευκολύνει τον σχηματισμό ισχυρών, ανθεκτικών γωνιακών συνδέσεων. Δείτε πώς αυτοί οι influencers ανέβασαν τη δημιουργικότητά τους στο επόμενο επίπεδο και ανακαλύψτε τις προσαρμοσμένες πινελιές που βάζουν στις κατασκευές WBSK τους.

Jen Woodhouse ορε όχιδημιουργώντας έναν κλασικό πάγκο εργασίας ακολουθώντας τις οδηγίες του σχεδίου έργου που κατέβασε από τον κωδικό QR στο πλαίσιο WBSK. Έκανε μάλιστα ένα φροντιστήριο που δείχνει βήμαμεοδηγίες βήμα για το πώς να φτιάξετε τον δικό σας πάγκο εργασίας. Δείτε την Πώς να φτιάξετε έναν πάγκο εργασίας WBSK βίντεο να μάθω περισσότερα.

Ο πάγκος εργασίας της Jen Woodhouse
Ο πάγκος εργασίας της Jen Woodhouse

#WBSK Challenge

Η Joana Bianchi με τον προσαρμοσμένο πάγκο εργασίας της
Η Joana Bianchi με τον προσαρμοσμένο πάγκο εργασίας της

Επιρροή: Joana Bianchi

Ίνσταγκραμ: joana_bianchi

Μόλις έφτασε το κιτ WBSK, είχα ήδη διαμορφώσει το σχέδιο: επρόκειτο να φτιάξω έναν σούπερ λειτουργικό πάγκο, τόσο γεμάτο αποθηκευτικό χώρο όσο μου αρέσει, αλλά που θα μπορούσα να μεταφέρω εύκολα σε διάφορα μέρη. Πρόσθεσα αυτά τα πτυσσόμενα πτερύγια και στις δύο πλευρές, έναν πίνακα αποθήκευσης και μαγνητικές ράγες εργαλείων. Τα πόδια, καθώς είναι μεταλλικά, παγιδεύονται στις μαγνητικές ράγες όταν ο πάγκος είναι κλειστός. Όλα τα κουτιά αποθήκευσης χωράνε στα ράφια μέσα στον πάγκο, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα σε ένα μικρό χώρο. Τέλος, έβαλα και ρόδες (με φρένα) για εύκολη μεταφορά και μερικά ρόπτρα για να συγκρατούν τα πτερύγια όταν είναι κλειστά, για να είναι πιο συμπαγές κομμάτι και να σηκώνεται πιο εύκολα.

Η Yamilec με τον προσαρμοσμένο πάγκο εργασίας του σταθμού ψαρέματος
Η Yamilec με τον προσαρμοσμένο πάγκο εργασίας του σταθμού ψαρέματος

Επιρροή: Υποκατάστημα Yamilec

Ινσταγκραμ: το γειωμένο σπίτι

Αποφάσισα ότι θα ήταν ένα τέλειο μέρος για να στήσω το δικό μου του συζύγου αλιευτικά εργαλεία και δώστε του ένα μέρος να στήσει τις γραμμές του. πρόσθεσα PVC σωλήνας προς τα κάτω για να συγκρατεί τα καρούλια του (βιδώνεται κατευθείαν και το καρούλι ακουμπάει στη βίδα) καθώς και γάντζους φλιτζάνι στο επάνω μέρος για να το κρατήσει ωραίο και ευθεία. Εγώ Πρόσθεσε επίσης μια μαγνητική ράβδο για να συγκρατεί όλα τα μεταλλικά του κομματάκια και περισσότερους γάντζους στα πλάγια για να συγκρατεί το δίχτυ του και ό,τι άλλο θέλει να κρεμάσει. Η κατασκευή πήρε όλα τα δύο ώρες και αυτό είναι με κάποια διαλείμματα που προστέθηκαν. Μπορείτε να βρείτε αυτό το κιτ σε οποιοδήποτε κατάστημα κουτιών και να το φτιάξετε με τρυπάνι και πριόνι. Για να κερδίσω χρόνο, Ι αγοράστηκε δύο πάνελ από κόντρα πλακέ 2×4. Ευχαριστώ που με συμπεριλάβατε σε αυτή τη διασκεδαστική πρόκληση πάγκου εργασίας!

Ο νέος προσαρμοσμένος σταθμός πάγκου εργασίας της Miles
Ο νέος προσαρμοσμένος σταθμός πάγκου εργασίας της Miles

Επιρροή: Μάιλς Σουάιμ

Ίνσταγκραμ: swaim_creations

Για τον πάγκο εργασίας μου αποφάσισα να φτιάξω ένα κρεοπωλείο χρησιμοποιώντας μια κόλλαεπάνω μέθοδος με όλα ανακυκλωμένο ξύλο. Εγώ χτίστηκε δύο πλαίσια χρησιμοποιώντας τα στηρίγματα Strong-Te που βάφτηκαν ίσια μαύρα με μπογιά Behr και Primer. Έπειτα συνέδεσα τα δύο πλαίσια στη μέση με αρκετό χώρο για να το τοποθετήσω μήτρα δεσπότη πριόνι. Μια φορά το πλαίσιο κατασκευάστηκε, χρησιμοποίησα ανακυκλωμένα πάνελ φράχτη και έσκισα περίπου 175 λωρίδες 2″. Στη συνέχεια κόλλησα το μικρόταξιδεύουν μαζί πρόσωπο με πρόσωπο για να δημιουργήσουν μια επιτραπέζια επιφάνεια 2 ιντσών σε στυλ χασάπη για κάθε πλευρά του πλαισίου. Αφού κόψετε την κόλλαεπάνω μπλοκ για να ταιριάζει στο πλαίσιο, χρησιμοποίησα εποξειδικό για να γεμίσω μερικά από τα κενά και τις τρύπες καθώς και για να βοηθήσω στη συνολική αντοχή. Η υπόλοιπη διαδικασία ήταν κυρίως εποξειδική, πλάνισμα, τρίψιμο, επαναλαμβάνω, μέχρι ήταν προς ικανοποίησή μου. Χρησιμοποίησα επίσης μια μικρή εκδοχή της κόλλαςεπάνω για τη βάση του μήτρα δεσπότη πριόνι. Τα ράφια στον πάγκο εργασίας είναι απλώς ανακυκλωμένα πάνελ φράχτη, κομμένα στο μέγεθος και καρφωμένα. Εγώ διασκέδασα τόσο πολύ με αυτό το έργο DIY. Θα μπορούσα πραγματικά να είχα χρησιμοποιήσει έναν πάγκο εργασίας όταν έφτιαχνα αυτόν τον πάγκο εργασίας!

Ο νέος σταθμός χειροτεχνίας της Sandy
Ο νέος σταθμός χειροτεχνίας της Sandy

Επιρροή: Σάντι Βόζνιακ

Ίνσταγκραμ: crzylilkhmer

Εγώ ήταν ένας από τους λίγους φίλους DIY που προκλήθηκε να χρησιμοποιήσει το Δυνατός-Δεσμός κιτ πάγκου εργασίας για τη δημιουργία πάγκου εργασίας μας το δικό. Είχα ήδη έναν εξωτερικό πάγκο εργασίας εργαλείων, αλλά ήξερα ότι μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το κιτ για τον εσωτερικό μου χώρο χειροτεχνίας. Αυτό το κιτ πάγκου εργασίας είναι τόσο ευέλικτο για κάθε χώρο, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Πραγματικά αμφισβήτησα τον εαυτό μου όταν το έκανα αυτό. Έκανα αυτόν τον πάγκο εργασίας να ταιριάζει με το σπίτι μου με σπρέιβάφοντας τους συνδέσμους που μπήκαν στο κιτ χρυσά, ασβεστόνεροing και λεκέςing όλα τα κομμάτια ξύλου και μάλιστα δημιουργing ένα συρτάρι για τον εκτυπωτή μου και ένα 90 μοιρών μεντεσέ πόρτας ειδικά για να μου ταιριάζει ρήξη μηχανή. Είμαι σοβαρά ερωτευμένος με τον νέο μου πάγκο εργασίας χειροτεχνίας!

Υπαίθριος σταθμός ψυχαγωγίας Mandy
Υπαίθριος σταθμός ψυχαγωγίας Mandy

Επιρροή: Mandy Furrow

Ινσταγκραμ: houseonmillandhill

Τι μια απολύτως διασκεδαστική DIY project αυτό ήταν! Εγώ, μαζί με μερικούς άλλους ρεIYers, ήταν ζητήθηκε να ολοκληρώσει μια πρόκληση πάγκου εργασίας. Σκέφτηκα τι ένας υπέροχος τρόπος για να προσθέσω κάτι χρήσιμο ο υπαίθριο χώρο αναπτύσσουμε. Ετσι, Έκανα το κιτ μου σε υπαίθριο σταθμό σερβιρίσματος ψυγείου, γιατί, αφήνωμικρό να είστε όλοι ειλικρινείς, στο Μίσιγκαν ζούμε για τα καλοκαίρια μας. Το κιτ Έλαμικρό με αγκύλες και βίδες. Πρόσθεσα εξωτερικές βίδες αφού ο πάγκος μου θα ήταν σε εξωτερικό χώρο. Οδηγίες για την κατασκευή του πάγκου είναι πολύ απλό. Έκανα το δικό μου μεγαλύτερο από αυτό που απαιτούσαν οι οδηγίες και πρόσθεσα πολλά σε αυτό, συμπεριλαμβανομένης της οροφής. Ήμουν γνωστός ότι αποθησαυρίζω ξύλο, έτσι είχα πολλά τριγύρω. Το παλιό τενεκεδάκι ξεκόλλησε την οροφή του γκαράζ μας που ξαναφτιάξαμε. Έβαζα και σφράγισα όλα το ξύλο μου έτσι θα ήταν αντέξει στον καιρό μας στο Μίσιγκαν. είμαι αρκετά χαρούμενος με το πώς έγινε και κλίση περιμένετε να το χρησιμοποιήσετε το επόμενο καλοκαίρι.

Tamisha's Potting Bench
Tamisha’s Potting Bench

Επιρροή: Ταμίσα Πόρτερ

Ινσταγκραμ: Toolboxdivas

Με πόσους τρόπους μπορείτε να προσαρμόσετε το WBSK Κιτ πάγκου εργασίας; Καλά, η απάντηση είναι ατελείωτη. Υπάρχουν όριολιγότερες δυνατότητες Για τι μπορείς να κάνεις. Ειλικρινά, δεν χρειαζόμουν άλλο πάγκο εργασίας. Αλλά χρειαζόμουν απεγνωσμένα μια θέση στον κήπο μου για να Προβληματισμένος φυτά και αποθήκευση αξεσουάρ κήπου. Αυτό το κιτ ήταν η τέλεια λύση. Έφτιαξα έναν υπέροχο πάγκο για γλάστρες με νεροχύτη κήπου. Πόσο ωραίο είναι αυτό! αυτό θα σίγουρα κάνει χειμερινή κηπουρική πολύ πιο διαχειρίσιμη.

Προσαρμοσμένος πάγκος εργασίας Jenny Palo
Προσαρμοσμένος πάγκος εργασίας Jenny Palo

Επιρροή: Τζένη Πάλο

Ινσταγκραμ: palo_woodcraft

Λοιπόν, εδώ είναι! Ο πάγκος εργασίας των ονείρων μου! 4′ x 8′ χώρου εργασίας και αποθήκευσης! Τώρα που έβγαλα φωτογραφίες, είμαι έτοιμος να καλύψω αυτόν τον πάγκο εργασίας με πριονίδι! Για αυτόν τον πάγκο εργασίας, μου έκαναν δώρο ένα κιτ πάγκου εργασίας Simpson Strong-Tie WBSK, το οποίο περιλαμβάνει υλικό με βραχίονα L και βίδες αυτοοδήγησης (κυριολεκτικά σώζει τη ζωή!). Το υλικό ήταν τόσο εύκολο στη χρήση, απλά προσθέστε 2×4!

Ράφι για γλάστρες θερμοκηπίου της Dena
Ράφι για γλάστρες θερμοκηπίου της Dena

Επιρροή: Dena Breitmeyer

Ινσταγκραμ: εξοχικό σπίτι fletchercreek

Είμαι τόσο χαρούμενος με το πόσο εύκολο ήταν να συναρμολογηθεί αυτό το έργο και με το πώς έγινε ο πάγκος μου για γλάστρες! Μόλις είδα το κιτ, ήξερα ότι θα ήταν πολύ εύκολο να φτιάξω έναν πάγκο για γλάστρα για το θερμοκήπιο. Το κιτ ήταν τόσο εύκολο στη συναρμολόγηση και είναι εντελώς προσαρμόσιμο! Για να μετατρέψω το κιτ πάγκου εργασίας Simpson Strong-Te σε τραπέζι γλάστρας για το θερμοκήπιό μου, έκανα μερικές απλές αλλαγές. Ακολούθησα τις οδηγίες βήμα-βήμα, κατασκευάζοντας τον πάγκο ακριβώς όπως οι οδηγίες που αναφέρονται για το κύριο μέρος του πάγκου. Όταν ήρθε η ώρα να προσθέσω το μανταλάκι στο πίσω μέρος, αποφάσισα να το αφήσω. Ο πάγκος για γλάστρες πήγαινε στο θερμοκήπιό μου, οπότε χρειαζόμουν το φως του ήλιου για να μπορέσω να λάμπω. Αν είχα προσθέσει το μανταλάκι, θα είχε ρίξει μια σκιά (και αυτό δεν είναι καλό σε ένα θερμοκήπιο). Στη θέση του μανταλάκι πρόσθεσα ένα απλό ράφι. Μέτρησα μέχρι τη μέση του πίσω πλαισίου και μετά χρησιμοποίησα ξύλινες βίδες για να στερεώσω ένα άλλο ράφι 2×4. Αυτό μου έδωσε δύο ράφια 2×4 για να βάλω τις μικρές μου γλάστρες και τα εργαλεία κήπου.

Η επόμενη τροποποίηση που έκανα ήταν να έκοψα μια κυκλική τρύπα στο πάνω μέρος του πάγκου εργασίας αρκετά μεγάλη για να στηρίξει έναν κουβά, αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε ο κάδος να γλιστρήσει μέσα. Πριν τοποθετήσω την κορυφή του πάγκου εργασίας, σημάδεψα την περίμετρο ενός γαλβανισμένου κάδου στην αριστερή πλευρά του φύλλου κόντρα πλακέ, άνοιξα μια τρύπα και μετά χρησιμοποίησα το παζλ μου για να κόψω έναν κύκλο που ήταν λίγο μικρότερος από τον κύκλο που είχα χαράξει. Αφού το έκοψα, στερέωσα το πάνω μέρος του πάγκου εργασίας (κόντρα πλακέ) στον πάγκο εργασίας και τοποθέτησα μέσα τον κάδο μου. Ο κάδος θα λειτουργήσει εξαιρετικά για να απορρίψω οτιδήποτε κόβω από τα λουλούδια/λαχανικά μου όταν εργάζομαι εκεί. Ο κάδος έχει χερούλι για να μπορώ να τον μεταφέρω εύκολα και να τον αδειάζω όποτε είναι γεμάτος. Το τελευταίο πράγμα που έκανα για να προσαρμόσω τον πάγκο εργασίας μου ήταν να προσθέσω τέσσερις μεγάλους μεταλλικούς γάντζους στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά του πάγκου. Αυτά τα άγκιστρα είναι ιδανικά για να κρεμάσω όλα τα μπαστούνια, τις μυστρί και τα αξεσουάρ κήπου μου.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος με το πώς έγινε αυτός ο πάγκος εργασίας/γλάστρου. Ήταν μια τόσο χρήσιμη και υπέροχη προσθήκη στο θερμοκήπιό μου!

Προσαρμοσμένος πάγκος εργασίας της Yinka
Προσαρμοσμένος πάγκος εργασίας της Yinka

Επιρροή: Yinka Adebiyi

Ίνσταγκραμ: adiydude

Αν δεν είναι δομικά δεμένο με τον Simpson Strong-Γραβάτα, δεν είναι αρκετά δυνατό. Αυτό ήταν ένα διασκεδαστικό έργο για μένα, καθώς έπρεπε να προσθέσω μερικές προσωπικές πινελιές στον πάγκο εργασίας για ευκολία στη χρήση και άνεση. Μερικά πράγματα που πρόσθεσα περιελάμβαναν έναν ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου και μια πρίζα USB και τροφοδοτικό. Έβαλα επίσης έναν προβολέα επάνω στο επάνω μέρος καθώς και πρόσθεσα τροχούς για να κάνω τον πάγκο εργασίας κινητό.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την πρόκληση WBSK! Μας άρεσε να βλέπουμε τη δημιουργική ανατροπή όλων στο κιτ WBSK. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το κιτ WBSK, ανατρέξτε στις χρήσιμες πληροφορίες μας FAQ που μπορεί να απαντήσει στις πιο συχνές ερωτήσεις σας. Εάν είστε έτοιμοι να φτιάξετε τον δικό σας πάγκο εργασίας, βρείτε το δικό μας δωρεάν σχέδια με δυνατότητα εκτύπωσης και λήψης εδώ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar