Δημιουργώντας το δικό μας Log Store

6
Δημιουργώντας το δικό μας Log Store

Με δύο νέες ξυλόσομπες χρειαζόμασταν ένα ξυλάδικο. Βρισκόμαστε στη μέση της επισκευής της οροφής του Coach House, οπότε αυτό σημαίνει ότι έχουμε ένα σωρό ογκώδη κομμάτια ξυλείας με σάπια άκρα! Έτσι σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ξανά την ξυλεία για να φτιάξουμε ένα κατάστημα ξυλείας. Επειδή είναι αυθεντικά βικτωριανά ξύλα, είναι όλα ωραία Pitch Pine που είναι πολύ πιο δυνατή και πιο πυκνή από τα σύγχρονα ισοδύναμα.245210970

Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω και τα παλιά πλακάκια – αλλά μετά σκέφτηκα ότι ήταν λίγο υπερβολικό. Έχω ξαναχρησιμοποιήσει μια παλιά παλέτα στην οποία παραδόθηκαν τα καλοριφέρ ως βάση – ανυψώνει το ξύλο από το πάτωμα και επιτρέπει καλό αερισμό.

245210831

Έτσι έβγαλα μολύβι, χαρτί, σφυρί και δισκοπρίονο. Αποφάσισα να πάω για μια κλίση 15 μοιρών στην οροφή (απλώς φαινόταν σωστά) και στο τέλος αγόρασα μερικά καφέ σανίδες με φτερά από Εβραίους για να φτιάξουν τη στέγη με.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της λήψης – με τους ορθοστάτες και τα σταυρωτά σιδεράκια στερεωμένα με ωραία μεγάλα μπουλόνια στερέωσης από ξύλο και απλώς να κόβουν και να καρφώνουν τις σανίδες της οροφής.

245210953

Και οι τελευταίοι πίνακες – δείτε τη συγκέντρωση!

245210964

Τα Ντα! Εδώ είναι το τελειωμένο άρθρο, συμπαγές σαν βράχος και αρκετά χαριτωμένο ε; Συνολικό κόστος περίπου £30 για τις σανίδες οροφής, την επιπλέον ξυλεία, τις βίδες και τα καρφιά. Μάλλον απλά χρειάζεται να δώσετε στην παλιά ξυλεία μια στρώση συντηρητικού ξύλου και θα πρέπει να διαρκέσει λίγο!

245210974

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar