Διευθύνων Σύμβουλος της United Airlines: Τα ταξίδια είναι απίθανο να ανακάμψουν μέχρι την ευρεία διανομή ενός εμβολίου

1
Διευθύνων Σύμβουλος της United Airlines: Τα ταξίδια είναι απίθανο να ανακάμψουν μέχρι την ευρεία διανομή ενός εμβολίου

Ένα Boeing 737 Max σε ένδυση United

Κανένας άλλος κλάδος δεν αισθάνεται τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορωνοϊού όσο τα ταξίδια και η φιλοξενία και οι αεροπορικές εταιρείες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όταν πρόκειται για απώλειες εσόδων, άδειες και απολύσεις και γενικό πανικό.

Ο Scott Kirby, Διευθύνων Σύμβουλος της United Airlines, μπορεί να σας πει πόσο κακό είναι.

Η πανδημία έχει ρημάξει τον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών, διακόπτοντας τα επαγγελματικά ταξίδια, εμποδίζοντας τους ανθρώπους να ταξιδεύουν διεθνώς και περιορίζοντας τα ταξίδια αναψυχής.

«Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι σχεδόν ανύπαρκτα», είπε σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρόγραμμα του CBS «Face the Nation», προσθέτοντας ότι «όλα τα μέρη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, από την αεροπορία μέχρι τη φιλοξενία έως τις συναντήσεις και τα συνέδρια είναι «σε κατάθλιψη.[-era] επίπεδα.”

Η ειρωνεία είναι ίσως ότι οι πτήσεις είναι ασφαλείς, αλλά οι άνθρωποι δεν αισθάνονται ακόμα ασφαλείς όταν ταξιδεύουν.

«Σε μια επιχείρηση σαν τη δική μας, η ζήτηση δεν πρόκειται να επανέλθει έως ότου οι άνθρωποι αισθάνονται ασφαλείς όταν βρίσκονται κοντά σε άλλους ανθρώπους και αυτό θα κάνει ένα εμβόλιο», είπε, προσθέτοντας ότι «αυτή είναι απλώς η πραγματικότητα. Ορισμένες επιχειρήσεις μπορούν να ανακάμψουν νωρίτερα, αλλά στην αεροπορία και σε όλους τους κλάδους που υποστηρίζουμε, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος».

Οι αεροπορικές εταιρείες κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να κάνουν τις πτήσεις να φαίνονται πιο ασφαλείς και χωρίς μικρόβια και η United προσπαθεί να περιορίσει την εξάπλωση του ιού με έναν συνδυασμό τεχνολογίας και ντεμοντέ εργαλείων όπως το Clorox.

«Δημιουργήσαμε μια συνεργασία με την Clorox και την Cleveland Clinic [at United] ονομάζεται CleanPlus και μας βοήθησε να καινοτομήσουμε και να βρούμε τρόπους να κρατάμε τους ανθρώπους ασφαλείς, είτε πρόκειται για ηλεκτροστατικό ψεκασμό σε κάθε αεροπλάνο», είπε ο Kirby, προσθέτοντας ότι η αεροπορική εταιρεία ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που ζήτησε μάσκες προσώπου.

Αυτό που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν σχετικά με την ασφάλεια των ταξιδιών είναι η ροή του αέρα στα αεροπλάνα και πώς το να είσαι σε ένα αεροπλάνο είναι πιο ασφαλές από αυτή την άποψη από το να είσαι σε εστιατόριο ή κατάστημα ή ακόμα και σε ιατρείο.

«Το αεροσκάφος έχει σχεδιαστεί για να βγαίνει ο αέρας από την οροφή στις σανίδες δαπέδου και να επαναφιλτράρεται μέσω φίλτρων HEPA κάθε δύο έως τρία λεπτά», εξήγησε ο Kirby. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένα μέρος που να μπορείς να βρεθείς που να είναι οπουδήποτε κοντά [how safe it is on] ένα αεροπλάνο.“

(Φωτογραφία: Accura Media Group)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar