Επίσημος οδηγός για την British Airways Avios: Οι 4 καλύτεροι τρόποι χρήσης των πόντων Avios

1
Επίσημος οδηγός για την British Airways Avios: Οι 4 καλύτεροι τρόποι χρήσης των πόντων Avios

Δεν είναι μυστικό ότι το προσωπικό μας λατρεύει το νόμισμα Avios της British Airways Executive Club.

Το Avios είναι το νόμισμα συχνών επιβατών των British Airways, Iberia, Aer Lingus, Vueling και Flybe. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2011 ήταν γνωστοί ως Air Miles.

Είναι εύκολο να συγκεντρώσετε Avios ακόμα κι αν δεν πετάτε τακτικά με την British Airways ή την Iberia, ωστόσο πολλοί άνθρωποι δεν αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα υπόλοιπα πόντων τους. Το πρόγραμμα προσφέρει κατά καιρούς εξαιρετικά μπόνους, όπως 50.000 για εγγραφές πιστωτικών καρτών και, πολύ πρόσφατα, μπόνους 30.000 πόντων για φιλοξενία της πρώτης διαμονής κάποιου στο Airbnb (το μπόνους έκτοτε μειώθηκε στους 8.000 πόντους). Επιπλέον, η American Express προσφέρει τακτικά μπόνους που κυμαίνονται από 30% έως 50% για μεταφορές πόντων Ανταμοιβής Μέλους σε λογαριασμό Executive Club της British Airways.

IMG_7781

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι, ενώ θα χάσετε τη σχετικά μικρή αμοιβή σας σε μετρητά, μπορείτε να ακυρώσετε πτήσεις πριν από 24 ώρες πριν από την αναχώρηση και οι πόντοι Avios θα κατατεθούν εκ νέου στον λογαριασμό σας.

Ακολουθούν οι τέσσερις συμβουλές μας για να αποκομίσετε εξαιρετική αξία από το Avios σας.

American Airlines: Πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων εντός των Ηνωμένων Πολιτειών και στην Καραϊβική

Αν και η διαθεσιμότητα των βραβείων δεν είναι πάντα εξαιρετική, οι πτήσεις μικρών αποστάσεων της American Airlines είναι γενικά μια ευκαιρία όταν αγοράζονται με την Avios. Σύντομες πτήσεις, όπως η Νέα Υόρκη (JFK) προς την Ουάσιγκτον, DC (DCA), είναι διαθέσιμες με κάποιο βαθμό εκ των προτέρων προγραμματισμού για 7.500 Avios και χρέωση 5,60 $ για μια θέση πούλμαν σε κάθε κατεύθυνση. Ομοίως, η απλή διαδρομή από τη Νέα Υόρκη (JFK) προς το Σικάγο (ORD) είναι 9.000 Avios και χρέωση 5,60 $. Η πρώτη θέση στο Σικάγο (η ΒΑ την αναφέρεται ως „business class“) θα κόστιζε 16.500 Avios συν 5,60 $.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Πτήσεις BA Short-Haul, Aer Lingus και Qantas

Σελίδες: 1 2

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar