Η λίστα Centurion Συχνών Επιχειρηματιών του 2017: Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο

0
Η λίστα Centurion Συχνών Επιχειρηματιών του 2017: Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο

Ημέρα έναρξης στο Four Seasons στη Μόσχα.

Μερικές φορές ένα ξενοδοχείο δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο, όπως μια πτήση δεν είναι απλώς μια πτήση ή μια πόλη δεν είναι απλώς μια άλλη πόλη.

Είναι ιδιαίτερα μέρη στα οποία θέλουμε να επιστρέφουμε ξανά και ξανά. Κατά τη γνώμη μας, είναι τα καλύτερα από τα καλύτερα, από μεγάλα κτήματα μέχρι κλασικά ξενοδοχεία της παλιάς εποχής στην πόλη, από αεροπορικές εταιρείες που σας αντιμετωπίζουν ως ευπρόσδεκτο επισκέπτη σε θεατρικά έργα και μιούζικαλ που απλά δεν πρέπει να χάσετε.

Γι‘ αυτό δημιουργήσαμε τη Λίστα Συχνών Επαγγελματιών Ταξιδιωτών Centurion. Η ομάδα των ειδικών μας επέλεξε τα κορυφαία ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, πόλεις για επίσκεψη και εκθέσεις για να δείτε στον κόσμο.

Η λίστα Συχνών Επαγγελματιών Ταξιδιωτών Centurion θα παρουσιαστεί σε πολλαπλές δόσεις. Εδώ είναι το πρώτο, τα δέκα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο.

Η ομάδα μας από ειδικούς του κλάδου, συγγραφείς και συντάκτες μας ξεκίνησε με μια tabula rasa, μια καθαρή πλάκα για να σας φέρει μια λίστα με ξενοδοχεία που βρίσκονται τόσο εντός όσο και εκτός της πεπατημένης διαδρομής. Καθένα από τα δέκα ξενοδοχεία έχει δοκιμαστεί και δοκιμαστεί και βρέθηκε ότι έχει κάτι εξαιρετικό να προσφέρει. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι είναι αυτό.

DSC_0566 2

CLARIDGE’S, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΓΓΛΙΑ

Όταν πρόκειται για ξενοδοχεία στο Λονδίνο, είμαστε σταθερά στο στρατόπεδο του Spencer Tracy. «Όταν πεθάνω δεν θέλω να πάω στον παράδεισο», είπε ο βετεράνος ηθοποιός. «Θέλω να πάω στο Claridge’s», μιλώντας για το ξενοδοχείο Mayfair που άνοιξε τις πόρτες του στους επισκέπτες το 1854.

Περπατήστε μέσα από την περιστρεφόμενη πόρτα και μπείτε σε μια σπάνια ατμόσφαιρα όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια πηγαίνει χέρι-χέρι με τη δεξιοτεχνία του παλιού κόσμου, την κομψότητα και το εξαιρετικό φαγητό. Όλα λάμπουν εδώ, ακόμα και το προσωπικό.

Μερικές φορές αναφέρεται ως επέκταση του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, το Claridge’s φιλοξενεί βασιλικές επισκέψεις από τότε που ήρθε να το επισκεφθεί η αυτοκράτειρα Eugénie της Γαλλίας το 1860, προκαλώντας μια επίσκεψη από τη βασίλισσα Βικτώρια. Ο Τρέισι ήταν μόνο ένας από τους πολλούς αξιόλογους του Χόλιγουντ που έμειναν εδώ, ενώ άλλοι σταρ ήταν ο Κάρι Γκραντ και η Κάθριν Χέπμπορν.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – 9 ακόμη ξενοδοχεία με λίστα Centurion

Σελίδες: 1 2 3 4 5

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar