Η Apple παρουσιάζει τους Βελτιωμένους Χάρτες στο Σύστημα Πληροφοριών και Ψυχαγωγίας In-Vehicle CarPlay

2
Η Apple παρουσιάζει τους Βελτιωμένους Χάρτες στο Σύστημα Πληροφοριών και Ψυχαγωγίας In-Vehicle CarPlay

Η βελτιωμένη λεπτομέρεια του Apple CarPlay αποδίδει σημαντικά κτίρια όπως το Empire State Building σε ρεαλιστικό 3D.

Η Apple κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Apple CarPlay Maps τη Δευτέρα. Το CarPlay είναι το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Apple εντός οχήματος που λειτουργεί ως επέκταση του iPhone ενός οδηγού.

Η ενημέρωση περιλαμβάνεται στην έκδοση του iOS 15.2.

Με την αναβάθμιση, οι Χάρτες CarPlay αποκτούν βελτιωμένη λεπτομέρεια για πολλές πόλεις, όπως το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη και η περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο.

Οι ενημερωμένοι χάρτες αποκτούν λεπτομέρειες του δρόμου, όπως λωρίδες στροφής, διάμεσους, λωρίδες ταξί, ποδηλατόδρομους και διαβάσεις πεζών, καθώς και τρισδιάστατες αποδόσεις πολλών μνημείων και κτιρίων. Ο νέος σχεδιασμός έχει σκοπό να βοηθήσει τους οδηγούς να πλοηγούνται σε πολυσύχναστες διασταυρώσεις με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια. Η ενημέρωση εμφανίζει επικαλυπτόμενες πολύπλοκες ανταλλαγές σε μια τρισδιάστατη προβολή σε επίπεδο δρόμου, διευκολύνοντας την προβολή των επερχόμενων συνθηκών κυκλοφορίας ή της καλύτερης λωρίδας όταν πλησιάζετε σε μια έξοδο.

Η Apple λέει ότι οι χάρτες προσφέρουν «πρωτοφανείς λεπτομέρειες για γειτονιές, εμπορικές περιοχές, μαρίνες, [and] κτίρια», καθώς και λεπτομέρειες υψομέτρου σε μια πόλη, νέες ετικέτες δρόμων και εκατοντάδες ειδικά σχεδιασμένα ορόσημα όπως το Empire State Building στη Νέα Υόρκη, ο Coit Tower στο Σαν Φρανσίσκο, το στάδιο Dodger στο Λος Άντζελες, το Άγαλμα της Ελευθερίας στο λιμάνι της Νέας Υόρκης και στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Η Apple είπε ότι σχεδιάζει να προσθέσει αυτή τη λειτουργία στους χάρτες για τη Φιλαδέλφεια, το Σαν Ντιέγκο και την Ουάσιγκτον, αργότερα φέτος και υποστήριξη για το Μόντρεαλ, το Τορόντο και το Βανκούβερ το 2022.

(Φωτογραφία: Accura Media Group)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar