Καλό Εθνικό Μήνα Φροντίδας Χλοοτάπητα

1
Καλό Εθνικό Μήνα Φροντίδας Χλοοτάπητα

εθνικός μήνας φροντίδας γκαζόν

Είναι Απρίλιος. Είναι άνοιξη. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, τα πουλιά κελαηδούν και είναι ο Εθνικός Μήνας Φροντίδας Χλοοτάπητα! Στο Spring Green, αγαπάμε τον Απρίλιο για όλους αυτούς τους λόγους και θέλουμε να μεταδώσουμε την αγάπη μας για τη φροντίδα του γκαζόν μαζί σας, μοιραζόμενοι τους τρόπους με τους οποίους οι χλοοτάπητες ενισχύουν τη ζωή μας και τα βασικά πρέπει και δεν πρέπει στη φροντίδα του γκαζόν.

Εθνικός μήνας φροντίδας γκαζόν: 3 τρόποι που οι χλοοτάπητες ενισχύουν τη ζωή μας

1. Προστατεύουν από τα τσιμπούρια, τα κουνούπια, τους ψύλλους και τα μυρμήγκια της φωτιάς. Ένα γκαζόν επεξεργασμένο με ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα ελέγχου παρασίτων θα προστατεύσει την υγεία της οικογένειάς σας. Εάν αφεθείτε χωρίς θεραπεία, θα μπορούσατε να εκτεθείτε στις ασθένειες και την ενόχληση που μπορεί να προκαλέσουν αυτά τα παράσιτα, όπως:

 • Η νόσος του Lyme, ο κηλιδωτός πυρετός του Rocky Mountain και άλλες ασθένειες μπορούν να μεταδοθούν μέσω τσιμπήματος τσιμπουριών
 • Ο ιός του Δυτικού Νείλου, η εγκεφαλίτιδα, η Chikungunya και ο ιός Ζίκα συνδέονται όλα με τσιμπήματα κουνουπιών από μολυσμένα κουνούπια
 • Οι ταινίες που προκαλούν αναιμία, καθώς και ο τύφος ποντικού, έχουν εντοπιστεί σε τσιμπήματα ψύλλων
 • Τα επώδυνα δαγκώματα και οι απειλητικές για τη ζωή αλλεργικές αντιδράσεις συνδέονται με τα δαγκώματα των μυρμηγκιών

2. Μας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Οι ζωές μας είναι εμπλουτίζεται με χώρους πρασίνου γύρω μας, και η επιστήμη υποστηρίζει αυτόν τον ισχυρισμό. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη που έγινε από τους Housley και Wolf έδειξε ότι κοιτάζοντας (ακόμα και μέσα από ένα παράθυρο) φυτά, δέντρα και πράσινο γρασίδι, μπορούμε να μειώσουμε τα επίπεδα του άγχους και να μειώσουμε την αρτηριακή μας πίεση—για να μην αναφέρουμε τις ατελείωτες ώρες διασκεδαστικά παιδιά παίζουν έξω! Ένα πράσινο περιβάλλον έχει επίσης αποδειχθεί ότι βελτιώνει την εστίαση και τη μνήμη.

3. Μας κάνουν πιο υγιείς. Το να διατηρείτε το γκαζόν σας σωστά κουρευμένο μπορεί να μας κρατήσει πιο υγιείς μειώνοντας τις επιπτώσεις των εποχιακών αλλεργιών. Η γύρη στα χόρτα παράγεται στις άκρες της κορυφής των λεπίδων. Διατηρώντας το γκαζόν σας σε ύψος περίπου δύο ιντσών, θα βοηθήσετε τους πάσχοντες από αλλεργίες στην οικογένειά σας να αποφύγουν τη γύρη όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τα πράγματα που πρέπει και που δεν πρέπει για τη φροντίδα του γκαζόν Αυτόν τον Εθνικό Μήνα Φροντίδας Χλοοτάπητα (και όλο το χρόνο)

 • Κάνω κουρεύω συχνά, αλλά όχι κόψτε πολύ σύντομο
 • Κάνω χρησιμοποιήστε λίπασμα για τον έλεγχο των ζιζανίων, αλλά όχι χρησιμοποιήστε σκληρά χημικά
 • Κάνω τηρήστε ένα πρόγραμμα ποτίσματος, αλλά δεπί όχι πάνω από το νερό
 • Κάνω κόψτε το γκαζόν σας τη σωστή ώρα της ημέρας, αλλά όχι κόψτε το αν είναι υγρό
 • Κάνω προσαρμόστε τα σχέδια φροντίδας του γκαζόν σας με βάση την εποχή
 • Μην το κάνετε ξεχνάτε να καθαρίζετε τακτικά τα συντρίμμια, τα φύλλα και τα κλαδιά
 • Κάνω μάθετε ποια πράγματα έχουν νόημα να κάνετε μόνοι σας
 • Μην το κάνετε διστάσετε να φέρετε έναν έμπειρο επαγγελματία περιποίησης γκαζόν για να σας βοηθήσει με τη φροντίδα του γκαζόν σας

Ενώ ο National Lawn Care Month είναι στο επίκεντρο τον Απρίλιο κάθε έτους, είναι στο μυαλό μας εδώ στο Spring Green όλο το χρόνο. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό, και μερικές φορές προκλητικό, μπορεί να είναι να έχουμε και να διατηρήσουμε ένα πρόγραμμα περιποίησης γκαζόν. Γι‘ αυτό είμαστε εδώ.

Στην πραγματικότητα, για περισσότερα από 40 χρόνια, τελειοποιούμε τρόπους για να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων να απολαμβάνουν όμορφους χλοοτάπητες χωρίς άγχος και να χρειάζεται να ανησυχούν για το τι πρέπει να κάνουν και τι όχι. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας είναι ενημερωμένοι για τις πιο πρόσφατες τεχνικές περιποίησης γκαζόν, αφοσιωμένοι στην παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών και στη διάθεσή σας για να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με τον επαγγελματία γκαζόν Spring Green σήμερα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar