Κριτική: Ξενοδοχείο Jerome, Άσπεν, Κολοράντο

0
Κριτική: Ξενοδοχείο Jerome, Άσπεν, Κολοράντο

Ρεσεψιόν, Hotel Jerome

Το Hotel Jerome άνοιξε το 1889 και προοριζόταν να θέσει τα πρότυπα για τα πολυτελή ξενοδοχεία στη Δύση. Χτισμένο για να συναγωνιστεί τα μεγάλα ξενοδοχεία της Ευρώπης σε βελτιώσεις και ανέσεις, ήταν το πρώτο που διέθετε ανελκυστήρα, ένα από τα πρώτα δυτικά του Μισισιπή που είχε πλήρως ηλεκτρικό φωτισμό και ήταν πρωτοπόρος στην προσφορά υδραυλικών εσωτερικών χώρων με ζεστό και κρύο τρεχούμενο νερό.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το ξενοδοχείο ήταν δημοφιλές σε ανθρώπους όπως ο John Wayne, η Lana Turner και ο Gary Cooper, μεταξύ άλλων διασημοτήτων, αν και, καθώς το ξενοδοχείο και η πόλη φρόντιζαν στη δεκαετία του 1960, ο χρόνος δεν ήταν ευγενικός με τον Jerome.

Μια σημαντική αποκατάσταση το 1995 και δύο περαιτέρω προσπάθειες στο γύρισμα του αιώνα επανέφεραν τον Ιερώνυμο στην παλιά του αίγλη. , Τοποθετημένο στην East Main Street στο Άσπεν, το μονολιθικό κτίριο από τούβλα είναι σήμερα στο Εθνικό Μητρώο Τόπων και είναι ένα δημοφιλές σημείο συγκέντρωσης για ντόπιους και επισκέπτες.

IMG_8389

Το 2012, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου έφεραν το Auberge Resorts για τη διαχείριση της ιδιοκτησίας, μετά από ένα επιπλέον έργο ανακαίνισης που ανακαίνισε τα δωμάτια και πρόσθεσε ένα νέο εστιατόριο, ένα νέο λόμπι και ένα Auberge Spa.

Μετά από τέσσερις ώρες οδήγηση από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ, φτάσαμε στο Jerome ακριβώς τη στιγμή που έπεφτε το σούρουπο, δίνοντας στο τούβλο μια χρυσαφένια εμφάνιση στο φως που ξεθώριαζε. Ένας καμπαναριός μας χαιρέτησε θερμά και βοήθησε με τσάντες, ενώ ένας άλλος με έφερε στη ρεσεψιόν, όπου οι διατυπώσεις του check-in κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Το δωμάτιο

Σελίδες: 1 2 3 4

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar