Λύσεις για λεπτά φριζαρισμένα μαλλιά;  Ναι, Γνωρίστε τους νέους σας BFF!

Λύσεις για λεπτά φριζαρισμένα μαλλιά; Ναι, Γνωρίστε τους νέους σας BFF!

September 20, 2022 0 Von admin

Λεπτά, φριζαρισμένα μαλλιά, Γνωρίστε τις θεραπείες κερατίνης

Οι λύσεις για φριζαρισμένα μαλλιά απέτυχαν να προσφέρουν αυτό που μου υποσχέθηκαν, πάρα πολλές φορές για να μετρήσω. Η μόνη θεραπεία εξομάλυνσης λεπτών φριζαρισμένων μαλλιών που λειτούργησε ποτέ, μέχρι τώρα, ήταν οι θεραπείες λείανσης με κερατίνη στο κομμωτήριο.

Και ειλικρινά, αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και δεν ζείτε δίπλα στον ωκεανό (το αλάτι σκοτώνει τα εξομαλυντικά κερατίνης), σταματήστε να διαβάζετε. Απλώς πηγαίνετε σε ένα κομμωτήριο που προσφέρει τη θεραπεία με σύμπλεγμα κερατίνης και κάντε το.

Όχι, δεν είναι αυτό Βραζιλιάνικη θεραπεία που σκοτώνει τα μαλλιά σου. Είναι μια θεραπεία εξομάλυνσης κερατίνης.

Ακουσε με.

Θεραπεία κερατίνης στο κομμωτήριο (Επιλογή 1)

  • Η θεραπεία εξομάλυνσης κερατίνης στο κομμωτήριο για την οποία μιλάω ΔΕΝ αφαιρεί τη φυσική σας μπούκλα. Είναι απλώς μια θεραπεία εξομάλυνσης.
  • Ναι, είναι τρελά ακριβό, αλλά ίσως αξίζει τον κόπο αν ξοδεύετε εκατοντάδες το χρόνο ψάχνοντας για το μαγικό φίλτρο που θα απαλλαγεί από τα φριζαρισμένα μαλλιά.
  • Δένει την κερατίνη στα μαλλιά σας ώστε να είναι πιο λεία και λαμπερά. Και, δεν χρειάζεται να περιμένετε να πλύνετε τα μαλλιά σας μετά την εφαρμογή της θεραπείας.

Δοκίμασα το Εξπρές θεραπεία και ήταν υπέροχο — όσο κράτησε. Υποτίθεται ότι θα διαρκούσε 4-6 εβδομάδες αν αποφεύγατε το αλάτι και το χλώριο.

Η θεραπεία Express κοστίζει 150 $ + φιλοδώρημα, χωρίς περικοπή, χρώμα ή στυλ.

Ήταν όμορφο όσο κράτησε, αλλά τα μαλλιά μου επέστρεψαν στο κανονικό τους φριζαρισμένο χάος σε περίπου τρεις εβδομάδες, οπότε δεν μπορούσα να δικαιολογήσω το κόστος. Ούτε ξεκίνησα την πλήρη θεραπεία στα 250 $ για 10 εβδομάδες, γνωρίζοντας ότι θα ξεβραστεί νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Αλλά δεν είμαι πρόθυμος να πληρώνω 150-350 $ + φιλοδώρημα κάθε τέσσερις έως δέκα εβδομάδες, οπότε έπρεπε να βρω άλλο τρόπο.

Μπήκα λοιπόν στο Διαδίκτυο, αναρωτιόμουν αν υπήρχε ίσως μια θεραπεία στο σπίτι που θα πρόσφερε παρόμοια αποτελέσματα. Όπως αυτό που έκανα για το πρόβλημα της ροδόχρου ακμής μου.

ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ!