Μάθετε για το κιτ ραφιών πάγκου εργασίας (WBSK) – Building Strong

2
Μάθετε για το κιτ ραφιών πάγκου εργασίας (WBSK) – Building Strong

Ψάχνετε για ένα εύκολο έργο DIY; Το κιτ υλικού πάγκου εργασίας και ραφιών Simpson Strong-Tie® σας δίνει την τέλεια ευκαιρία να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε τον χώρο εργασίας ή αποθήκευσης σας.

Αυτό το κιτ περιέχει βολικά υλικό και συνδετήρες για την κατασκευή ενός πάγκου εργασίας ή μιας μονάδας ραφιών, μαζί με ένα φύλλο κοπής ξυλείας. Μια σάρωση του κώδικα QR στο πλαίσιο θα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα μας, όπου θα βρείτε πολλές ιδέες για έργα. Με το κιτ και μερικές ελεύθερες ώρες, μπορείτε να φτιάξετε τον πάγκο εργασίας των ονείρων σας. Είναι απλό στην κατασκευή του χωρίς τη χρήση γωνιακών τομών ή μπουλονιών. Αυτό το κιτ μπορεί να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε ισχυρά έπιπλα χρήσεως που θα διαρκέσουν για χρόνια και θα προσαρμοστούν στον χώρο εργασίας σας. ο Κιτ WBSK είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο και σε πολλά καταστήματα λιανικής οικιακής βελτίωσης. Χρησιμοποιήστε το πρακτικό μας εντοπιστής εμπόρων για να βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας!

Κατασκευασμένος πάγκος εργασίας ή κιτ ραφιών WBSK
Κατασκευασμένος πάγκος εργασίας ή κιτ ραφιών WBSK

Κατεβάστε τα σχέδια για αυτό Πάγκος εργασίας βαρέως τύπου DIY εδώ.

Τι περιέχει το κιτ WBSK;

Το κιτ υλικού πάγκου εργασίας και ραφιών WBSK παρέχει το υλικό και τους συνδετήρες για την κατασκευή ενός πάγκου εργασίας ή μιας μονάδας ραφιών. Το κιτ διαθέτει το Γωνιακός σύνδεσμος Simpson Strong-Tie Rigid Tie® RTC2Z, γεγονός που διευκολύνει τον σχηματισμό ισχυρών και ανθεκτικών γωνιακών συνδέσεων με ξυλεία 2×4 χωρίς γωνιακά κοψίματα ή μπουλόνια. Κάθε κιτ περιλαμβάνει (8) Άκαμπτος σύνδεσμος RTC2Z και (100) Simpson Strong-Te #8 x 1-1/4″ βίδες με κεφαλή γκοφρέτας.

Υλικό WBSK Workbench Hardware Kit
Υλικό WBSK Workbench Hardware Kit

Ποια εργαλεία και υλικά θα χρειαστώ για την κατασκευή του WBSK;

Για να κατασκευάσετε μια μονάδα ραφιών πάγκου εργασίας, θα χρειαστεί να αγοράσετε τη δική σας ξυλεία, μανταλάκι και βίδες για την επάνω ράγα και το μανταλάκι ξεχωριστά. Αυτά τα στοιχεία δεν περιλαμβάνονται στο κιτ για να σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε τη μονάδα στις διαστάσεις και τις χρήσεις του χώρου εργασίας σας. Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για αυτό το έργο περιλαμβάνουν πριόνι, πιστόλι βίδας, μύτη κεφαλής Phillips #2, μεζούρα, τετράγωνο πλαίσιο και σφιγκτήρες.

Πού μπορώ να αγοράσω ένα WBSK;

Μπορείτε να αγοράσετε ένα κιτ WBSK μέσω ενός από μας αντιπροσώπους.

Πόσο κοστίζει το WBSK;

Το Simpson Strong-Tie δεν πουλά τα κιτ απευθείας. Κατά συνέπεια, η τιμή θα διαφέρει ανάλογα με τον αντιπρόσωπο και την τοποθεσία. Εχουμε ένα εντοπιστής εμπόρων που μπορεί να προτείνει τους αντιπροσώπους Simpson Strong-Tie που βρίσκονται πιο κοντά σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή του WBSK;

Με το κιτ WBSK, ένα έργο επαγγελματικής ποιότητας μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες μόνο ώρες.

Τι μπορείτε να φτιάξετε με το WBSK;

Μπορείτε να κατασκευάσετε έναν πάγκο εργασίας, μια μονάδα ραφιών ή άλλα έργα, όπως ένα καροτσάκι μπαρ όπου χρειάζεστε ισχυρές γωνιακές συνδέσεις. Κάθε κιτ περιέχει αρκετούς συνδέσμους RTC2Z για την κατασκευή ενός πάγκου εργασίας. Απαιτούνται δύο κιτ για την κατασκευή μιας μονάδας ραφιών με τέσσερα ράφια.

Μονάδα ραφιών βαρέως τύπου που χρησιμοποιεί πάγκο εργασίας WBSK και κιτ υλικού ραφιών
Μονάδα ραφιών βαρέως τύπου που χρησιμοποιεί πάγκο εργασίας WBSK και κιτ υλικού ραφιών

Είναι το WBSK προσαρμόσιμο;

Ο πάγκος εργασίας μπορεί να κατασκευαστεί με διαφορετικά μήκη ξυλείας για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον χώρο σας.

Ποιες είναι οι συσκευασμένες διαστάσεις αυτού του κιτ;

Οι διαστάσεις του κουτιού είναι 7,0 (Η) χ 9,8 (Π) x 8,5 (ΜΕΓΑΛΟ).

Κουτί κιτ υλικού πάγκου εργασίας WBSK
Κουτί κιτ υλικού πάγκου εργασίας WBSK

Χρειάζεστε ένα σεμινάριο για το πώς να φτιάξετε έναν πάγκο εργασίας ή μια μονάδα ραφιών χρησιμοποιώντας αυτό το κιτ; Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αυτά και άλλα έργα με αυτόν τον πόρο, από το βήμα προς βήμα εκμάθηση βίντεο μέχρι λεπτομερή σχέδια οδηγιών.

Μάθετε περισσότερα στο: https://www.strongtie.com/products/go/connectors/workbench-kit-resources.

Ολοκληρωμένος πάγκος εργασίας WBSK
Ολοκληρωμένος πάγκος εργασίας WBSK

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar