Νέα πίσω πόρτα – Penraevon

4
Νέα πίσω πόρτα – Penraevon

Ποτέ δεν μας άρεσε η πίσω πόρτα μας. Δεν άφηνε αρκετό φως να μπει στο δωμάτιο. Ήταν πολύ μικρό (όταν είχαν αντικαταστήσει την αρχική πόρτα και το επιστύλιο είχαν μειώσει το μέγεθος του πλαισίου ώστε να χωράει μια τυπική πόρτα) και πάνω από όλα ήταν επίσης καλυμμένο με κλειδαριές γραφείου με είσοδο πληκτρολογίου που το κάναμε δεν έχω τον κωδικό για. Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο ήταν ότι μόλις πιάσαμε τα πλακάκια για να αποκαλύψουμε τα πλακίδια του λατομείου, η πόρτα ήταν πολύ κοντή – θα μπορούσαμε να την είχαμε επισκευάσει, αλλά ήρθε η ώρα για μια νέα πόρτα.

245211476

πίσω πόρτα

Εδώ κινείται την ημέρα με κάδους και σκουπίδια. Έδειχνε καλύτερα αφού το βάψαμε μαύρο και τακτοποιήσαμε τη βεράντα, (αν και μπορείτε να δείτε όλα τα δοχεία με μπογιές).

245210707

πίσω πόρτα

Θέλαμε κάτι απλό και ουσιαστικό που ήταν κυρίως τζάμι. Επιλέγουμε αυτή την πόρτα από σκληρό ξύλο Howdens.

Ο Chris και ο Evan από το ξυλουργείο Bare μας έφτιαξαν την πόρτα. Αυτή δεν ήταν μια γρήγορη δουλειά. Έπρεπε να αφαιρεθεί όλο το παλιό πλαίσιο και το περίβλημα, το άνοιγμα αυξήθηκε στο αρχικό του μέγεθος, μπήκε ένα νέο πλαίσιο και στη συνέχεια μια θήκη στην οποία μπορούμε να βάλουμε το επιστύλιο. Πόσο μάλλον να βάλεις όλες τις κλειδαριές και τα χερούλια των θυρών.

245211524

245211535

245211536

245211539

245211563

Η νέα πόρτα αφήνει πολύ περισσότερο φως!

Φτιάξαμε νέο επιστύλιο χρησιμοποιώντας το νέο μας δρομολογητή(!) για να ταιριάζει με το στυλ που χρησιμοποιείται στο υπόλοιπο μέρος αυτού του σπιτιού (η περιοχή των υπηρετών έχει πιο απλό σχεδιασμό με τα επίσημα δωμάτια).

επιστήλιο

επιστύλιο2

Τώρα πρέπει απλώς να κάνουμε λίγο σοβάτισμα στο εσωτερικό, να τοποθετήσουμε το επιστύλιο και να βάψουμε το εξωτερικό της πόρτας μαύρο. Το συνολικό κόστος ήταν λίγο κάτω από 500 £ με την τοποθέτηση που κράτησε σχεδόν δύο ημέρες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar