Ξενοδοχείο Kimpton Alexis, Σιάτλ, Ουάσιγκτον – Κριτική

0
Ξενοδοχείο Kimpton Alexis, Σιάτλ, Ουάσιγκτον – Κριτική

Οι συνάδελφοί μου και εγώ έχουμε μείνει σε ξενοδοχεία που είχαν ανοίξει σε κτήρια τόσο διαφορετικά όσο μια πρώην εκκλησία, το πρώην Βασιλικό Βαυαρικό Ταχυδρομείο και ένας πρώην στρατώνας του σουηδικού στρατού που χρονολογείται από το 1699. Πρόσφατα πέρασα μια νύχτα στα πρώην γραφεία του της Alaska Gold Standard Mining Company.

Το Kimpton Alexis Hotel βρίσκεται δύο τετράγωνα από την προκυμαία Puget Sound στο κέντρο του Σιάτλ, σε ένα ιστορικό μέρος της πόλης. Το κτίριο χτίστηκε το 1901 και είναι καταχωρημένο στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Τόπων.

Όπως συμβαίνει με όλα τα ξενοδοχεία Kimpton, το κατάλυμα είναι φιλικό προς τα κατοικίδια και στο δρόμο μου προς τη ρεσεψιόν, παρατήρησα πολλά σκυλιά να απολαμβάνουν τα μπολ με φαγητό και νερό στο λόμπι. Οι διατυπώσεις του check-in ολοκληρώθηκαν γρήγορα και πήγα στο δωμάτιό μου.

IMG_5100(2)

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Το King Deluxe δωμάτιό μου είχε ξεχωριστούς θαλάμους καθιστικού και ύπνου. Το σαλόνι ήταν εξοπλισμένο με έναν μεγάλο καναπέ σε σχήμα L, καθώς και ένα γραφείο και μια καρέκλα γραφείου και μια τηλεόραση. Ο διάδρομος που ένωνε τις δύο περιοχές είχε μια συρταριέρα εποχής με ένα γλυπτό στην κορυφή, ένα από τα πολλά έργα τέχνης που κρέμονταν γύρω από το δωμάτιο.

Στον θάλαμο του κρεβατιού, το king size κρεβάτι μου, που είχε ένα περίτεχνο κεφαλάρι, αποδείχθηκε άνετο, κάτι που συνειδητοποίησα γρήγορα μετά από έναν πολύ μεγαλύτερο από τον προγραμματισμένο υπνάκο μετά την άφιξή μου. Το κρεβάτι πλαισιωνόταν από δύο κομοδίνα, το καθένα με ένα φωτιστικό και εύκολα προσβάσιμες πρίζες.

Ο θάλαμος κρεβατιού είχε επίσης ένα άνετο καθιστικό με καναπέ, καρέκλα και τραπεζάκι του καφέ, καθώς και τη δική του τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Υποστήριξη και Ευεξία Road Warrior

Σελίδες: 1 2 3

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar