Παίρνοντας πίσω τα τρόφιμα μας από εταιρείες

1

Ημέρα 28: Συγκομίζω τα δικά μου λαχανικά
Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι εγώ ή το πλήθος που κρατάω, αλλά φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει μια επανάσταση στο φαγητό. Οι άνθρωποι αρχίζουν να παίρνουν πίσω τα τρόφιμα από τις εταιρείες.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον κήπο. Ήθελα να επανέλθω σε επαφή με το φαγητό μου. Το νιώθω αυτό Η Αμερική έχει χάσει τη σχέση της με το φαγητό για επιχειρηματικούς και εταιρικούς λόγους.

Το γεγονός ότι η κηπουρική στην πυρκαγιά μου επιτρέπει να μαζεύω τα γεύματά μου ώστε να μπορώ να εντοπίσω τα προϊόντα μου από την πυρκαγιά μέχρι το τραπέζι με εκπλήσσει.

Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εξηγήσουν τη χαρά που συνεπάγεται η καλλιέργεια, η συγκομιδή και η κατανάλωση των δικών σας προϊόντων. Το φαγητό είναι το καύσιμο που δίνει ενέργεια και θρέφει το σώμα μας. Κάπως έχουμε δώσει αυτήν την ευθύνη σε κάποιον άλλο.

Ξεκινώντας τον κήπο, αναλαμβάνω αυτή την ευθύνη πάνω μου. Το να βρίσκομαι σε ένα αστικό περιβάλλον δεν με έχει σταματήσει και δεν φαίνεται να σταματάει και άλλους. Οι αστικοί κήποι και οι φάρμες είναι στην επικαιρότητα όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

Ιδρύθηκε η Stacey Murphy BK Farmyards ως αποκεντρωμένο αστικό αγροτικό δίκτυο στο Μπρούκλιν.

Η BK Farmyards φέρνει ξανά σε επαφή τους αγρότες στους καταναλωτές, αποκλείοντας τον μεσαίο άνδρα. Βοηθούν να μετατραπούν οι αυλές των ανθρώπων σε αγροκτήματα. Οι κάτοικοι πληρώνουν για τους αγρότες να φροντίζουν τη γη και να την κάνουν πλούσια και να κρατούν μέρος της παραγωγής. Όσοι δεν έχουν γη για να καλλιεργήσουν μπορούν να πληρώσουν για τα προϊόντα που συγκομίζονται στις αυλές των γειτόνων τους.

Η Νέα Υόρκη δεν είναι η μόνη αστική περιοχή που ασχολείται με την κηπουρική και τη γεωργία. Σε Στη Νότια Φλόριντα υπάρχουν πολλοί κήποι και αγροκτήματα που αρχίζουν να εμφανίζονται.

Ο λόγος που ξεκινούν είναι ο ίδιος – οι άνθρωποι αναζητούν περισσότερα τοπικά προϊόντα που καλλιεργούσαν μόνοι τους.

Οι μεσοδυτικοί συνυπολογίζουν την αστική γεωργία και την κηπουρική στα σχέδιά τους για αναζωογόνηση. Τμήματα της δυτικής Πενσυλβάνια και του ανατολικού Οχάιο έχουν ήδη αρχίσει να προχωρούν.

Αναπτύξτε το Πίτσμπουργκ έχει το όραμα: «Το Grow Pittsburgh οραματίζεται την ημέρα κατά την οποία η καλλιέργεια και η κατανάλωση υγιεινών, τοπικών τροφίμων είναι κοινός τόπος. ”

Παρόμοια προγράμματα έχουν ξεκινήσει σε Youngstown και Cleveland του Οχάιο με Το Akron δεν είναι πολύ πίσω στον χώρο της αστικής γεωργίας και κηπουρικής.

Η επανάσταση στο φαγητό έχει ξεκινήσει. Είστε επί του σκάφους;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar