Πρωτομαγιά Garden Flowers – You Grow Girl

0
Πρωτομαγιά Garden Flowers – You Grow Girl

Εδώ είναι ένα απλό έργο Grow Curious που μπορείτε να κάνετε για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς και της καλλιεργητικής περιόδου που ακολουθεί.

Συλλέξτε λουλούδια* από τον κήπο σας. Επιλέξτε ένα από κάθε είδος αν μπορείτε. Συναρμολογήστε τα σε διάταξη, είτε απλωμένα (γνωστά και ως flat lay), μαζί σε ένα μόνο βάζο, είτε όπως έχω κάνει εδώ, το καθένα σε ένα μικρό βάζο. Βγάλε μια φωτογραφία. Σκεφτείτε το σαν ένα στιγμιότυπο του κήπου σας αυτή τη στιγμή.

*Αντικαταστήστε τα άνθη για τα φύλλα, τους μίσχους ή οποιοδήποτε άλλο πρόσφατα ενεργό μέρος του φυτού.

Υπόδειξη: Συλλέγω παλιά και χρησιμοποιημένα βάζα ως βάζα. Σκεφτείτε γυάλινες φιάλες βιταμινών με ξεπλυμένες ετικέτες ή διακοσμητικούς αναδευτήρες αλατιού και πιπεριού με αφαιρεμένα τα καπάκια. Μια διάταξη με μεμονωμένα στελέχη σε πολλά βάζα είναι λιγότερο τρομακτική από μια μεγάλη διάταξη σε ένα μόνο βάζο και είναι πιο εφικτή για όσους από εμάς έχουμε μικρούς κήπους και λίγα λουλούδια να περισσέψουμε.

  • Γίνε περίεργος είναι ένας οδηγός και ένα μανιφέστο για να βοηθήσει τους κηπουρούς να αλληλεπιδράσουν και να συνδεθούν πιο βαθιά με τους κήπους τους μέσω εποχιακών καθώς και ανοιχτών δραστηριοτήτων που προωθούν την εξερεύνηση, την ανακάλυψη, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα.

· Τέχνη και Χειροτεχνία, Δημιουργήστε / Μεγαλώστε την Περιέργεια, Άνοιξη ∞

Schreibe einen Kommentar