Πρώτη ματιά: Το New American Express Centurion Lounge στο JFK

1
Πρώτη ματιά: Το New American Express Centurion Lounge στο JFK

Η American Express άνοιξε αυτό που αποκαλεί το «ναυαρχίδα» της Centurion Lounge την Παρασκευή στον τερματικό σταθμό 4 στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy και οι αρχικές μου εντυπώσεις επιβεβαιώνουν ότι η ναυαρχίδα είναι πράγματι ο σωστός όρος.

Σε 15.000 τετραγωνικά πόδια (1.394 τετραγωνικά μέτρα), το σαλόνι είναι το μεγαλύτερο που λειτουργεί η εταιρεία και εκτείνεται σε δύο επίπεδα.

Αφού καθάρισα την ασφάλεια, αντί να κατέβω την κυλιόμενη σκάλα στο χαμηλότερο επίπεδο, όπου βρίσκονται τα περισσότερα σαλόνια αεροπορικών εταιρειών του τερματικού σταθμού, έστριψα αριστερά και κατευθύνθηκα προς έναν πολύ λευκό τοίχο, φτάνοντας τελικά στη γνωστή είσοδο και τον ζωντανό τοίχο του (ένας τοίχος καλυμμένος σε μεγάλο βαθμό στη βλάστηση).

Το Speakeasy του 1850

Η πρόσβαση στο Centurion Lounge περιορίζεται στους κατόχους καρτών American Express Platinum και Centurion, καθώς και σε μέλη καρτών Delta SkyMiles Reserve. Η ομάδα στη ρεσεψιόν με καλωσόρισε και ξεκίνησα να εξερευνήσω.

Η ρεσεψιόν βρίσκεται στο επάνω επίπεδο και ποικίλοι χώροι καθιστικού – όλοι με ορισμένες θέσεις αποκλεισμένες λόγω κοινωνικής απόστασης – διατίθενται και στα δύο επίπεδα. Η διακόσμηση είναι ένας συνδυασμός θεμάτων της Νέας Υόρκης και των ταξιδιωτικών θεμάτων, με υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε όλο το πλαίσιο.

Διατίθεται επίσης φαγητό και στα δύο επίπεδα και, σε αντίθεση με τα Centurion Lounges πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν υπάρχει αυτοεξυπηρέτηση. Αντίθετα, ένα μέλος του προσωπικού είναι εγκατεστημένο σε κάθε χώρο του μπουφέ και θα πάρει την επιλογή σας και θα σας τη φέρει.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Dining and the Secret Speakeasy

Σελίδες: 1 2

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar