Πώς μοιάζει το μέλλον της κηπουρικής – GoTo4Gardening

0
Πώς μοιάζει το μέλλον της κηπουρικής – GoTo4Gardening

Υπάρχουν πολλά μεγάλα οφέλη σε κηπουρική. Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να ασχολείται με τον κήπο, τότε θα γνωρίζετε ήδη ποια είναι πολλά από αυτά. Υπάρχει η απόλαυση να περνάς χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και στη φύση, να νιώθεις ότι κάνεις κάτι θετικό για τον κόσμο, καθώς και μια ειρηνική αίσθηση δημιουργίας. Εάν ασχολείστε με την κηπουρική στο πλαίσιο μιας επιχείρησης, ίσως γνωρίζετε μερικά από τα μεγαλύτερα οφέλη στην υποδομή που μπορεί να έχει η κηπουρική. Όποια και αν είναι η προσέγγισή σας και η χρήση του, μπορεί να είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε τι είδους αλλαγές μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον της κηπουρικής. Πώς θα είναι η κηπουρική και πώς θα λειτουργεί στο μέλλον;

Εσωτερική Κηπουρική

Φυσικά, δεν είναι σαν να μην χρησιμοποιούμε ήδη εσωτερική κηπουρική. Φυσικά και το κάνουμε, απλώς φαίνεται πιθανό ότι θα υπάρχει όλο και περισσότερη κηπουρική σε εσωτερικούς χώρους στο μέλλον. Ένας από τους λόγους για αυτό είναι ότι έχει ιδιαίτερα περιβαλλοντικά οφέλη σε σύγκριση με την καλλιέργεια έξω. Αυτό συμβαίνει γιατί χρησιμοποιεί λιγότερη γη, λιγότερο έδαφος και λιγότερο νερό. Εάν σκέφτεστε να ασχοληθείτε ήδη με την κηπουρική σε εσωτερικούς χώρους, ίσως θελήσετε να το ελέγξετε Κηπουρική Εδέμ για μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς να ρυθμιστείτε. Αυτό το είδος κηπουρικής θα μπορούσε πραγματικά να είναι ο τρόπος του μέλλοντος.

Εναλλακτικοί Χώροι

Είναι πιθανό ότι οι ίδιοι οι κήποι θα γίνουν μικρότεροι με την πάροδο του χρόνου, με όλο και περισσότερους ανθρώπους που ζουν στον κόσμο να μοιράζονται χώρο και οι τιμές των σπιτιών να γίνονται όλο και υψηλότερες συνεχώς. Για το λόγο αυτό, θα αρχίσετε να βλέπετε τη χρήση εναλλακτικών χώρων ολοένα και πιο συχνά, ως ένα μέσο για να προσπαθήσετε να κάνετε κήπο όπου είναι δυνατόν. Να περιμένετε ακόμα περισσότερα ανοδικούς κήπουςόπως ανακυκλωμένα κουτιά καφέ σε τοίχους κήπου, χρήση περβάζι και στέγες για τη δημιουργία προσθηκών και άλλες δημιουργικές χρήσεις του χώρου.

Αλλαγή χλοοτάπητα

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η παραδοσιακό γκαζόν του παλιού δεν θα επιβιώσει πολύ περισσότερο. Οι άνθρωποι στρέφονται σιγά σιγά προς ένα στυλ κηπουρικής με άγρια ​​αίσθηση, όπου ένα τέλεια περιποιημένο γκαζόν δεν ταιριάζει καθόλου στην εικόνα. Οι κήποι είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν μια ποικιλία τύπων χώρων και να είναι λιγότερο επικεντρωμένοι σε αυτές τις παλαιότερες παραδοσιακές μορφές. Εάν είστε ιδιαίτερα δεμένοι με το γκαζόν σας, φυσικά εξακολουθείτε να έχετε τα δικαιώματά σας να το διατηρήσετε δυνατό και περήφανο!

Φύτευση για επικονιαστές

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν τη σημασία του δημιουργώντας έναν κήπο που ενισχύει το οικοσύστημα, θα δούμε αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων να φυτεύουν επικονιαστές στον κήπο τους. Εάν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε τις μέλισσες και τις σφήκες και ούτω καθεξής, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε να το κάνετε αυτό σήμερα, ανακαλύπτοντας τι τείνουν να αρέσουν οι επικονιαστές στο λαιμό σας του δάσους και στη συνέχεια φυτεύοντας μερικά από τα φυτά που θα τους αρέσουν περισσότερο. Αυτό το απλό πράγμα μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τον πλανήτη να πάει καλά.

Schreibe einen Kommentar