Πώς να κάνετε DIY έναν τμηματικό καναπέ

4
Πώς να κάνετε DIY έναν τμηματικό καναπέ

Έχουμε ζευγαρώσει Jaime Costiglio από το That’s My Letter για να σας φέρω δωρεάν σχέδια για έναν καναπέ και οθωμανικό DIY αυτή την εβδομάδα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα οικογενειακό δωμάτιο ή άλλον καθορισμένο χώρο όπου βλέπουν τηλεόραση ή παίζουν παιχνίδια. Στο σπίτι μου, έχουμε έναν ανοιχτό πρώτο όροφο με τμήμα για πιο επίσημες συγκεντρώσεις και ξεχωριστό χώρο για οικογενειακό χρόνο. Στον επίσημο χώρο, έχουμε μια διάταξη καθισμάτων με πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια (γιατί περισσότερα μαξιλάρια ισούται με φανταχτερά, σωστά;). Τα παιδιά δεν επιτρέπεται να κάθονται σε αυτόν τον χώρο. Αντίθετα, στην περιστασιακή οικογενειακή μας περιοχή, έχουμε ένα τμήμα μικροϊνών που φοριέται στη μάχη, στο οποίο επιτρέπεται στα παιδιά να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν. Ας πούμε ότι το τμήμα έχει δει καλύτερες μέρες.

Αυτός ο καναπές είναι ένα σημείο διαμάχης μεταξύ του συζύγου μου και εμένα. Μισεί αυτόν τον καναπέ με πάθος. Αυτός θέλει να πετάξω αυτόν τον καναπέ και να αγοράσω ένα καινούργιο δερμάτινο τμήμα. Αυτός υποστηρίζει ότι το δέρμα μπορεί να κοστίσει περισσότερο, αλλά συνηθισμένος λεκές το ίδιο εύκολα από το παιδιά χύνοντας ποτά πάνω του. Εγώ από την άλλη, όχι θέλετε να αγοράσετε έναν νέο καναπέ έως ότου τα παιδιά (και τα δύο νήπια) μεγαλώσουν αρκετά ώστε να εκτιμήσουν τα έπιπλα. Ο αγώνας είναι πραγματικός.

Έτσι όταν ο Jaime πρότεινε ένα έργο καναπέ DIY για ένα playroom, I δεν μπόρεσε πες ναι αρκετά γρήγορα. Τχρησιμοποιεί τον καναπέ του DIY Ακαμπτος Υποδοχές Tie® RTC2Z, Έτσι Εγώtμικρό Ανετα χτίζω.

DIY τμηματικός καναπές
DIY τμηματικός καναπές

Οι σύνδεσμοι ενώνονται 2×4 κομμάτια ξυλείας σε α γωνία 90°, επιτρέποντάς σας να ευθυγραμμίστε τα ξύλινα κομμάτια σας γρήγορα και με ακρίβεια.

Υποδοχές RTC Simpson Strong-Te
Υποδοχές RTC Simpson Strong-Te

Όπως γράφει ο Jaime, „Μου αρέσει περισσότερο η βιομηχανική εμφάνιση του υλικού, και χρησιμοποιώντας το Simpson Strong-Tie® συνδετήρες κάνει οικοδομικά έπιπλα ΟΧΙ μονο αλάθητος αλλά επίσης εξαιρετικά ισχυρό και ανθεκτικό. Αυτά τα πόδια δεν πρόκειται κουνιέμαι Ενα κομμάτι. Εγώ δεν μπόρεσε συμφωνώ περισσότερο.

Πίσω όψη τμηματικού καναπέ DIY
Πίσω όψη τμηματικού καναπέ DIY

Ευχαριστώ, Jaime, Για έρχεται με ένα σχέδιο καναπέ DIY που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε οικογένεια. Αυτό το σχέδιο έχει σχεδιαστεί για μέσα χρήση, Έτσι αν σκοπεύετε να το φτιάξετε καναπές για μια διάταξη υπαίθριων καθισμάτων, φροντίστε να δοκιμάσετε #9 x 1 ½” Βίδες Strong-Drive® SD CONNECTOR, οι οποίες έχω μια γαλβανισμένη επίστρωση για εξωτερικός συνθήκες.

DIY τμηματικά σχέδια καναπέ
DIY τμηματικά σχέδια καναπέ

Ελπίζω να φτιάξω αυτό το κομμάτι σύντομα για να φέρει ανανεωμένη ειρήνη και ικανοποίηση στον οικογενειακό μας χώρο.

Τι σχεδιάζετε να κατασκευάσετε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar