Πώς να φτιάξετε έναν πάγκο εργασίας από ξύλο DIY σε λιγότερο από δύο ώρες

4
Πώς να φτιάξετε έναν πάγκο εργασίας από ξύλο DIY σε λιγότερο από δύο ώρες

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός σοβαρού οικιακού εργαστηρίου – είτε είναι στο υπόστεγο, στο υπόγειο ή στο γκαράζ σας – είναι να αποκτήσετε έναν προσιτό αλλά ανθεκτικό πάγκο εργασίας. Η Simpson Strong-Tie έχει περισσότερα από 65 χρόνια τεχνογνωσίας στην ανάπτυξη υποδοχών για την κατασκευή ασφαλών, δυνατών σπιτιών, οπότε φανταστείτε το αποτέλεσμα εάν εφαρμόσατε τις λύσεις σύνδεσης στον νέο σας πάγκο εργασίας.

Συγκεντρώσαμε ένα εύχρηστο κιτ πάγκου εργασίας (WBSK) που περιέχει τους ξύλινους συνδέσμους που χρειάζεστε για να συναρμολογήσετε τον πάγκο εργασίας σας σε δύο ώρες ή λιγότερο. Κάθε κιτ συνοδεύεται από αρκετούς συνδέσμους και συνδετήρες RTC2Z για την κατασκευή ενός πλήρους πάγκου εργασίας.

Συνεργαστήκαμε με Jen Woodhouse για να δείξετε πόσο εύκολο είναι να συναρμολογήσετε αυτόν τον πάγκο εργασίας. Έτσι, έφτιαξε ένα καταπληκτικό βίντεο που περπατά τους θεατές στα βήματα που χρειάζονται για τη συναρμολόγηση ενός πάγκου εργασίας χρησιμοποιώντας το κιτ WBSK.

Παρακολουθήστε το Instagram τον επόμενο μήνα. Η Jen’s προκάλεσε μερικούς από τους αγαπημένους της DIYers να κατασκευάσουν τον πάγκο εργασίας Simpson Strong-Tie και να προσθέσουν το προσωπικό τους στυλ στο ολοκληρωμένο έργο. Ακολουθηστε #strongtiediy, #wbskchallenge και τον λογαριασμό μας στο Instagram @strongtie να μάθω περισσότερα.

Κουτί κιτ υλικού πάγκου εργασίας WBSK
Κουτί κιτ υλικού πάγκου εργασίας WBSK

Εάν θέλετε να ανταποκριθείτε στην πρόκληση μόνοι σας, μπορείτε να βρείτε το Simpson Strong-Tie® WBSK στα περισσότερα οικιακά κέντρα ή στο διαδίκτυο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar