Πώς να φτιάξετε ένα λινά ντουλάπι DIY από την Pneumatic Addict

4
Πώς να φτιάξετε ένα λινά ντουλάπι DIY από την Pneumatic Addict

Ντουλάπι σεντόνια DIY

Για την ανάρτηση ιστολογίου αυτής της εβδομάδας, ανατρέχουμε στον Ιανουάριο του 2016 όταν συνεργαστήκαμε Elisha Albretsen από το Pneumatic Addict να σου φέρω ένα Έργο και σχέδια για λινά ντουλάπια DIY.

παρατηρώ αρχίζουν πολλοί φίλοι μου μακριά από κάθε νέο έτος με την οργάνωση τα σπίτια τους. Είναι μια φυσική στιγμή να το κάνετε καθώς τα γιορτινά διακοσμητικά αφαιρούνται και αποθηκεύονται, και όπως και χρειάζεται χώρος για δώρα tκαπέλο τώρα πρέπει να είναι στοιβαγμένα. Αρέσει οι φίλοι μου, Εγώ επίσης ήθελα να οργανώσω το σπίτι μου τον Ιανουάριο, ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω nότι ένα Υαυτί με καθαρή πλάκα.

Οτιδήποτε τα δικα σου αιτιολογικό για την οργάνωση, ο πλέον ουσιώδης πράγμα εσύ χρειάζομαι είναι χώρος αποθήκευσης. Πώς δημιουργείτε αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι σας αν δεν έχετε πολλά closets ή ντουλάπια ή αν αυτοίείναι ήδη γεμάτο? Μπορείτε να το κάνετε DIY!

Αυτό το έργο ντουλαπιών σεντονιών DIY δημιουργεί μια χρήσιμη λύση αποθήκευσης για όποιον έχει περιορισμένη ντουλάπα χώρος ή του οποίου ντουλάπες είναι γεμάτο με πιο σημαντικά πράγματα, αρέσει παπούτσια, στο δικό μου υπόθεση! Διαθέτει ράφια αρκετά ευρύχωρα για να φιλοξενήσει large λευκά είδη όπως πετσέτες, παπλώματα και μαξιλάρια ριχτάρι. Ο Ελισσαιέ το έχτισε αυτό συγκεκριμένο έργο σε α Τυπώνωκατασκευαστής‚μικρό στυλ, ωΤο ich έχει μια κλασική και ρουστίκ γοητεία. Δεν είναι απλά ένα όμορφο κομμάτι;

Σχέδια οικοδόμησης ντουλαπιών από λινά ντουλάπια εκτυπωτών DIY
Σχέδια οικοδόμησης ντουλαπιών από λινά ντουλάπια εκτυπωτών DIY

Το αγαπημένο μου μέρος του ο το έργο είναι αυτό:

Μεσαία ψεύτικα συρτάρια από την κατασκευή ντουλάπας σεντονιών DIY
Μεσαία ψεύτικα συρτάρια από την κατασκευή ντουλάπας σεντονιών DIY

Αυτό το μικρό συρτάρι είναι τόσο έξυπνο! Ο Ελισαίος το αναφέρει ως το τέλειο μέρος για μαξιλαροθήκες και κάλτσες. Νομίζω ότι θα ήταν επίσης ένα τέλειο μέρος για να αποθηκεύσω τις επιπλέον πετσέτες χεριών μου. Απλώς χάνονται στο ράφι μου και καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να σφηνωθούν από μεγαλύτερες πετσέτες μπάνιου. Με αυτήν την ντουλάπα από λινά DIY, τώρα έχετε το τέλειο σημείο για μικροαντικείμενα ακριβώς όπως αυτό.

Ο Elisha χρησιμοποίησε το Simpson Strong-Tie A21 Γωνίες και Βίδες με κεφαλή γκοφρέτας για την ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Οργανώνεις κι εσύ το σπίτι σου; Τι σκοπεύετε να φτιάξετε για να ξεκινήσετε nότι ένα Υαυτί? Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar