Πώς το Earthquake Brace + Bolt παρέχει οικονομική υποστήριξη για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες κατοικιών στην Καλιφόρνια να μετασκευάσουν

2
Πώς το Earthquake Brace + Bolt παρέχει οικονομική υποστήριξη για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες κατοικιών στην Καλιφόρνια να μετασκευάσουν

Όταν ζείτε σε σεισμό χώρα, ξέρετε ότι δεν είναι «αν» θα γίνει μεγάλος σεισμός, είναι «πότε». Μπορεί να έχετε έτοιμο ένα κιτ έκτακτης ανάγκης από σεισμό, αλλά υπάρχουν επίσης βήματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να ενισχύσετε το σπίτι σας για να το κάνετε πιο ανθεκτικό σε ζημιές από σεισμό. Και αν ζείτε στην Καλιφόρνια, υπάρχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Earthquake Brace + Bolt (EBB) που παρέχει έως και 3.000 $ για επιχορηγήσεις σεισμικής μετασκευής σε ιδιοκτήτες σπιτιού που κατοικούν σε περισσότερους από 150 ταχυδρομικούς κώδικες της Καλιφόρνια. Εάν το έχετε ελέγξει στο παρελθόν και ο ταχυδρομικός σας κώδικας δεν αναγραφόταν, φροντίστε να τον ελέγξετε ξανά γιατί η λίστα έχει επεκταθεί και αλλάζει κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με την Αρχή Σεισμών της Καλιφόρνια (CEA), υπάρχουν περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια σπίτια στην Καλιφόρνια που είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στους σεισμούς λόγω του τύπου κατασκευής. Πώς ξέρετε αν το δικό σας είναι ένα;

Σπίτι που θα πληρούσε τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα Earthquake Brace and Bolt.

Υπάρχουν ορισμένοι τύποι σπιτιών που είναι πιο πιθανό να χρειαστούν μετασκευή από άλλα. Εάν ζείτε σε ένα σπίτι με ξύλινο σκελετό με υπερυψωμένη βάση που χτίστηκε πριν από το 1979, το σπίτι σας μπορεί να είναι καλός υποψήφιος για σεισμική μετασκευή. Ένα από τα πρώτα σημεία που πρέπει να ελέγξετε είναι ο χώρος ανίχνευσης για να δείτε εάν η „πλάκα μαρσπιέ“, η οποία είναι η ξύλινη πλάκα που τρέχει κάτω και κατά μήκος της περιμέτρου του σπιτιού σας πάνω από το σκυρόδεμα, είναι αγκυρωμένη στο θεμέλιο ή έχει ενισχυθεί.

Σπίτι που θα πληρούσε τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα Earthquake Brace and Bolt.

Τα σπίτια που είναι χτισμένα στην πλαγιά ενός λόφου έχουν συνήθως ανυψωμένα θεμέλια και χώρους ανίχνευσης και είναι ευάλωτα σε ζημιές από σεισμό.

Εάν το σπίτι σας εμπίπτει σε οποιαδήποτε από αυτές τις κατηγορίες, το Simpson Strong-Tie διαθέτει πολλά προϊόντα και πόρους μετασκευής που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τον κίνδυνο σεισμού. Προχωρήστε στο δικό μας Σεισμικές Λύσεις σελίδα για περισσότερες πληροφορίες.

ο Λεπτομέρειες Seismic Retrofit Το φύλλο παρέχει διάφορους τρόπους μετασκευής του συστήματος ανάπηρων τοίχων στο σπίτι σας. Η παρακάτω φωτογραφία υπογραμμίζει τη χρήση της γενικής πλάκας θεμελίωσης Simpson Strong-Tie® URFP για τη σύνδεση της πλάκας μαρσπιέ του ακρωτηριασμένου τοίχου στο τσιμεντένιο τοίχωμα στελέχους, ενισχύοντας τη σύνδεση. Αυτό το απλό βήμα μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή της ολίσθησης του σπιτιού από τα θεμέλιά του.

Η πλάκα θεμελίωσης URFP θα χρησιμοποιηθεί ως μέρος της μετασκευής σεισμού Brace και Bolt.
Μετασκευή με πλάκα θεμελίωσης URFP.

Μπορείτε να προστατέψετε το σπίτι σας από ζημιές από σεισμό. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη μιας σεισμικής ανακατασκευής, κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για μια επιχειρηματία της Νάπα που αγόρασε ένα παλιό σπίτι με υπερυψωμένα θεμέλια για τη μικρή επιχείρησή της. Το μετασκευάστηκε λίγο πριν από τον σεισμό των 6,0 Ρίχτερ στη Νάπα το 2014, ο οποίος προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε παρόμοια σπίτια.

Πολλές κοινότητες της Καλιφόρνια προσφέρουν δωρεάν μαθήματα για το πώς να εξοπλίσετε το σπίτι σας χωρίς να προσλάβετε εργολάβο. Για παράδειγμα, το San Leandro θα βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σπιτιού να σχεδιάσουν τη μετασκευή και να τους δανείσουν τα απαραίτητα (μεγάλα) ηλεκτρικά εργαλεία. KPIX 5 — Το CBS San Francisco παρουσίασε πρόσφατα το προφίλ ενός ιδιοκτήτη σπιτιού που ανέλαβε την πρόκληση της μετασκευής.

Φτιάξτο μόνος σου: Μια βρώμικη δουλειά που μπορεί να σώσει το σπίτι σου και πολλά χρήματα

Η σεισμική μετασκευή DIY είναι ένα φιλόδοξο έργο, αλλά οι πιθανές εξοικονομήσεις είναι τεράστιες και πόλεις όπως το San Leandro θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τη δουλειά. Ο Wilson Walker συμμετέχει σε έναν ιδιοκτήτη σπιτιού σε μια προσπάθεια να σώσει το σπίτι του και πολύ πάνω από 10.000 $.

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα Earthquake Brace + Bolt, πρέπει να δράσετε σύντομα. Η εγγραφή για την επιχορήγηση μετασκευής λήγει στις 19 Μαρτίου 2020. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα ή να εγγραφείτε, επισκεφτείτε www.earthquakebracebolt.com. Και είτε αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας μόνοι σας είτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία, θα θέλαμε να ακούσουμε νέα σας μετά την ολοκλήρωση της μετασκευής σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar