Σχεδιασμένη τέλεια πέργκολα: Στοιχεία ενός εφικτού σχεδίου πέργκολας

2
Σχεδιασμένη τέλεια πέργκολα: Στοιχεία ενός εφικτού σχεδίου πέργκολας

Οι τιμές ξυλείας συνεχίζουν να επιστρέφουν στη Γη, καθιστώντας δυνατό να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε και πάλι για έργα στην πίσω αυλή. Είναι η τέλεια στιγμή για να πάρετε το νέο μας, εύχρηστο Λογισμικό Planner Pergola™ για περιστροφή. Το Pergola Planner Software δίνει τη δυνατότητα σε εργολάβους ή ιδιοκτήτες σπιτιού να σχεδιάσουν την τέλεια πέργκολα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Νωρίτερα αυτό το έτος ζητήσαμε από τους ιδιοκτήτες σπιτιού που μπορεί να σκέφτονται μια νέα πέργκολα στην πίσω αυλή να δοκιμάσουν το λογισμικό και να στείλουν τα σχέδια πέργκολας τους.

Μας εξέπληξε ο αριθμός των ανθρώπων που σκέφτονται να φτιάξουν μια πέργκολα! Για να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε τον νικητή, ζητήσαμε τη βοήθεια της δημοφιλούς DIYer Jen Woodhouse. Εξέτασε τα σχέδια με την ομάδα της Simpson Strong-Tie® Outdoor Living Solutions. Μετά από κάποια σοβαρή συζήτηση, συμφώνησαν με αυτό το σχέδιο της Heather Freese.

Heather Freese Pergola Planner Design Νικητής
Heather Fresse Pregola Planner Design

Ο Freese είπε, «Αυτό το πρόγραμμα είναι εκπληκτικό! Σχεδιάζω εδώ και χρόνια να επιχειρήσω να κάνω μια πέργκολα μπροστά και πίσω από το σπίτι μου, αλλά δεν είχα ιδέα από πού να ξεκινήσω. Αυτό απαιτεί τη σκληρή δουλειά και τον προγραμματισμό πόσων υλικών να αγοράσετε. Αυτό το σχέδιο είναι το απόλυτο σχέδιο που θα μου άρεσε στο σπίτι μου.»

Πέργκολα PlannerΠλάγια όψη

Η Woodhouse είπε ότι τελικά αποφάσισαν για το σχέδιο της Freese επειδή «εκμεταλλεύτηκε πλήρως τα εργαλεία σχεδιασμού του λογισμικού και χρησιμοποίησε τα εργαλεία οπτικοποίησης για να το κάνει ζωντανό!»

Ένα από τα πολλά αγαπημένα μας χαρακτηριστικά στο λογισμικό Pergola Planner είναι η δυνατότητα που δίνει στους χρήστες να προσθέτουν διάφορα στοιχεία για να δείξουν πώς μπορεί να μοιάζει μια πλήρως διακοσμημένη αυλή. Η Freese τοποθέτησε πολλά από αυτά τα στοιχεία οπτικοποίησης γύρω από την πέργκολα της, όπως παγκάκια ζαρντινιέρας, ψησταριά, τραπέζι για πικνίκ και μια ποικιλία από καρέκλες βεράντας.

Μόλις ένας χρήστης ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες της πέργκολας του στο λογισμικό, μπορεί να δημιουργήσει το σχέδιο. Το σχέδιο εμφανίζει μια ευνόητη λίστα υλικών, λίστα περικοπών υλικών και τοποθεσίες αντιπροσώπων κοντά στον ταχυδρομικό κώδικα του χρήστη. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού να παρέχουν στους εργολάβους σχέδια για την πέργκολα των ονείρων τους ή, αν αισθάνονται ιδιαίτερη έμπνευση, να την κατασκευάσουν μόνοι τους.

Συγχαρητήρια στην πρώτη μας νικήτρια σχεδίασης Pergola Planner Software, Heather Freese! Σχεδιάστε την τέλεια πέργκολα σας σήμερα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar