Σύντομη διαμονή: Hilton London Bankside, Αγγλία – Κριτική ξενοδοχείου

0
Σύντομη διαμονή: Hilton London Bankside, Αγγλία – Κριτική ξενοδοχείου

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια αλεπού. Η αλεπού ζούσε σε μια περιοχή του Λονδίνου που αναπτύχθηκε για ξενοδοχείο και γοήτευσε τόσο τους σχεδιαστές του ξενοδοχείου που η όψη της πήγε παντού και ενέπνευσε τη διακόσμηση των δωματίων επίσης. Η αλεπού συνέχισε να επιβλέπει μεγάλο μέρος της κατασκευής αλλά, δυστυχώς, καθώς πλησίαζε η ημέρα των εγκαινίων, προχώρησε σε ένα άλλο έργο, αφήνοντας το σημάδι του πίσω.

Φτάνοντας με ταξί στο Hilton London Bankside, με υποδέχτηκε θερμά ο θυρωρός, με βοήθησε με τις τσάντες μου (είχα πάει για ψώνια) και με συνόδευσε στη ρεσεψιόν. Οι διατυπώσεις για το check-in ήταν ελάχιστες και σύντομα με πήγε στο δωμάτιό μου μια υπάλληλος της ρεσεψιόν που ήταν πολύ ενθουσιώδης με το νέο ξενοδοχείο και τον ρόλο της σε αυτό.

Πράγματι, θα έβρισκα επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της πολύ σύντομης παραμονής μου τις μικρές αλλά σημαντικές πινελιές που έδειχναν ότι κάποιος σκέφτηκε πολύ την άνεση ενός επισκέπτη. Κατά την έξοδο από τον ανελκυστήρα στον όροφο μου, για παράδειγμα, παρατήρησα τον αριθμό του ορόφου από το δάπεδο μέχρι την οροφή, καθιστώντας πολύ σαφές στους επισκέπτες πού βρίσκονταν.

Αλλά δεν ήξερα ακόμα για τις αλεπούδες.

DSC_0875 (1)

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Το King Deluxe Δωμάτιο μου, το οποίο το φρόντιζε το κεφάλι μιας μεταλλικής αλεπούς στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας που παρατήρησα μόνο αφού εγκαταστάθηκα, είχε ξεκάθαρα μπει στο ξόρκι της αλεπούς. Το τεράστιο καμένο πορτοκαλί κεφαλάρι, τα γκρι και τα καφέ, όλα αυτά ήταν μέρος της κληρονομιάς του.

Ένας άνετος γκρι καναπές βρισκόταν μπροστά στο παράθυρο, με ένα βοηθητικό τραπέζι.

Το κρεβάτι Hilton Serenity ήταν αρκετά άνετο και πήρα έναν γρήγορο υπνάκο για να συγκεντρώσω ενέργεια για το δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών και να δω μια παράσταση του „Wicked“ στο West End.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Υποστήριξη και Τραπεζαρία Road Warrior

Σελίδες: 1 2 3 4

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar