Σύντομη διαμονή: Landsdowne Resort, Leesburg, Βιρτζίνια – Κριτική ξενοδοχείου

1
Σύντομη διαμονή: Landsdowne Resort, Leesburg, Βιρτζίνια – Κριτική ξενοδοχείου

Φαινόταν δελεαστικό στα χαρτιά, αλλά το Landsdowne Resort, που βρίσκεται «σε 500 καταπράσινα στρέμματα» στην Ουάσιγκτον, τη χώρα του κρασιού της DC, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα σωρό αντιφάσεις κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης διαμονής.

Έφτασα μετά από μια γρήγορη πτήση από την πόλη της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσω μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο. Ο υπάλληλος της ρεσεψιόν φαινόταν αρκετά φιλικός και σύντομα πήγα στο δωμάτιό μου. Κάνοντας μια παύση στο διάδρομο καθώς παρατήρησα μια χημική μυρωδιά, που παραπέμπει σε υγρό βιομηχανικού καθαρισμού, άνοιξα την πόρτα του δωματίου μου στον έβδομο όροφο με κάποιο βαθμό τρόμου. Τα μάτια μου άρχισαν να βουρκώνουν και κάλεσα αμέσως τη ρεσεψιόν και ζήτησα άλλο δωμάτιο. Ένας φιλικός υπάλληλος του κουδουνιού εμφανίστηκε λίγα λεπτά αργότερα με ένα κλειδί κάρτας και με κάλεσε να επιθεωρήσω πρώτα το δωμάτιο. Υπήρχε ένας ελαφρύς υπαινιγμός της μυρωδιάς στον όγδοο όροφο, αλλά το ίδιο το δωμάτιο δεν είχε καμία μυρωδιά.

Τότε ήταν που παρατήρησα τον ελαφρώς ύποπτο και σχεδόν ρομποτικό τρόπο με τον οποίο κάθε μέλος του προσωπικού απήγγειλε «τη χαρά μας» αφού είπα ευχαριστώ. Δεν ακουγόταν ειλικρινές – πράγματι έγινε τρίψιμο – και είχε το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

DSC_0252 (1)

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Το δωμάτιό μου Deluxe King είχε ένα μεγάλο κρεβάτι, δύο άνετες καρέκλες, μια οθωμανική (τοποθετημένη με τρόπο που εμποδίζει την πρόσβαση στη μία πλευρά του κρεβατιού), μια λάμπα ανάγνωσης σε μια βάση (περισσότερο εμπόδιο της πρόσβασης στην πλευρά του παραθύρου του κρεβατιού και τοποθετήθηκε στη μέση του κρεβατιού), και μια ντουλάπα με μια τηλεόραση LCD κρυμμένη μέσα. Το κρεβάτι ήταν άνετο και ξύπνησα νιώθοντας ανανεωμένος και έτοιμος για τη συνάντηση και τα γεγονότα της ημέρας. Ευτυχώς, αφού ήμουν μόνος, κανείς δεν χρειάστηκε να διαπραγματευτεί τα εμπόδια στην άλλη πλευρά του κρεβατιού.

Το μαρμάρινο μπάνιο είχε άφθονο χώρο πάγκου για προϊόντα περιποίησης. Δεν είχε καμπίνα ντους και η μπανιέρα είχε μόνο μια κουρτίνα ντους, η οποία φαινόταν κάπως περίεργη. Ωστόσο, η πίεση και η θερμοκρασία του νερού ήταν τέλειες.

Ο ιστότοπος του ξενοδοχείου αναφέρει ότι το δωμάτιο έχει „επαρχιακή διακόσμηση“, αλλά μου φάνηκε λίγο παλιό. Η μοκέτα στο διάδρομο ήταν εμφανώς φθαρμένη σε ορισμένα σημεία και η ενημέρωση ήταν σαφώς ενδεδειγμένη.

Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε στη σελίδα 2 – Τραπεζαρία και Υποστήριξη Πολεμιστή Δρόμου

Σελίδες: 1 2

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar