Τα καλύτερα δοχεία φυτών φθινοπώρου | Φυτά Βολβοί Σπόροι

1
Τα καλύτερα δοχεία φυτών φθινοπώρου |  Φυτά Βολβοί Σπόροι

Τα δοχεία με φυτά του φθινοπώρου είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να είναι. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με το χρώμα και την υφή. Δεν υπάρχουν χρυσοί κανόνες για μένα. Ανακατέψτε και ταιριάξτε μέχρι να βρείτε έναν συνδυασμό που σας ευχαριστεί.

Ορισμένα μέρη του κήπου σας μπορεί να φαίνονται λίγο κουρασμένα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, καθώς η καλοκαιρινή κλινοστρωμνή έχει εξαντληθεί και τα λουλούδια έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν, αλλά μην φοβάστε συναδέλφους κηπουρούς, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει έλλειψη φυτών που μπορείτε να επιλέξετε προσθέστε άμεσο φθινοπωρινό ενδιαφέρον για γλάστρες και δοχεία.

Υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες για την κηπουρική σε δοχεία με δοχεία, γλάστρες και κουτιά παραθύρων για φθινοπωρινά φυτά. Επιπλέον, θα σας παρασύρουν μέχρι τον χειμώνα, όταν μπορείτε στη συνέχεια να τα αλλάξετε με χειμερινές σε ανοιξιάτικες οθόνες.

Τι μπορείτε να φυτέψετε στα δοχεία με φυτά του φθινοπώρου;

Είναι καλή ιδέα να συμπεριλάβετε λίγη φύτευση με πολύχρωμο, αειθαλές φύλλωμα, έτσι ώστε τα δοχεία σας να εξακολουθούν να φαίνονται καλά όταν τελειώσουν τα λουλούδια.

Η μαρμελάδα Heuchera lime, η κρεμ μπρουλέ και το smoothie με μούρα έχουν φανταστικό χρωματισμό όλο το χρόνο, είναι το τέλειο φύλλο για φθινοπωρινά φυτά όπως η βιόλα, οι πανσέδες και τα primroses.

Θάμνοι όπως το skimmia, το nandine και το euonymus προσφέρουν επίσης διαφοροποιημένο φύλλωμα και φθινοπωρινούς τόνους ως φόντο για φθινοπωρινά φυτά.

Τα διακοσμητικά χόρτα όπως το Imperata ή το Carex flagellifera συνδυάζονται ιδανικά με sedum, hebe, asters, βιόλες και κυκλάμινο.

Οι ντάλιες, η ρουντμπέκια και η εχινάκεια ή το οστεόσπερμο θα συνεχίσουν να ανθίζουν και να δείχνουν υπέροχα μέχρι τους πρώτους παγετούς, προσθέτοντας ύψος και χρώμα στις οθόνες των δοχείων. Συνεχίστε να τα νεκρώνετε για να παρατείνετε την ανθοφορία.

Προσθέστε μερικά ανοιξιάτικους βολβούς Για να συνεχίσετε την προβολή μέχρι τις αρχές της άνοιξης, μπορείτε να φυτέψετε νάρκισσους, κρόκους, υάκινθους κ.λπ. τώρα σε γλάστρες, μπορείτε επίσης να σκοτώσετε δύο πουλιά με μια πέτρα και να προσθέσετε τους βολβούς τώρα. Ε, βουίλα! Έχετε τη συνταγή για όμορφα, πολύχρωμα δοχεία που θα διαρκέσουν καλά τον χειμώνα.

Πώς να φυτέψετε τα φθινοπωρινά σας δοχεία

Πρώτα επιλέξτε τις γλάστρες σας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, δείτε ότι είναι καθαρές.

Εάν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε γλάστρες από τερακότα, τότε βεβαιωθείτε ότι είναι ανθεκτικές στον παγετό.

Σταθείτε κάθε είδους γλάστρες στα πόδια για να τις σηκώσετε από το έδαφος, αυτό βοηθά να σταματήσετε την καταγραφή νερού και τις γλάστρες από το πάγωμα.

Βάλτε μερικά σκεύη στο κάτω μέρος

Προσθέστε ένα καλής ποιότητας λίπασμα χωρίς τύρφη, εάν φυτεύετε βολβούς, προσθέστε επίσης λίγο κηπευτικό για να βοηθήσετε την αποστράγγιση.

Τακτοποιήστε τα φυτά της επιλογής σας, επανατοποθετώντας τα μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση τους.

Γεμίστε με περισσότερο λίπασμα, αφήνοντας περίπου πέντε εκατοστά ανοιχτό στο χείλος της γλάστρας.

Πηγάδι.

Επίσης, μια υπέροχη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε αυτά τα υπέροχα φθινοπωρινά φυτά και σε κρεμαστά καλάθια. Συμπεριλάβετε μερικά αειθαλή όπως ο κισσός και η μπακόπα.

Φροντίδα για τα δοχεία των φθινοπωρινών φυτών σας

Νεκρό κεφάλι όπως και όταν χρειάζεται

Τροφοδοτήστε με υγρό λίπασμα μία φορά το δεκαπενθήμερο

Ποτίζετε τακτικά.

Ιδέες για φθινοπωρινούς συνδυασμούς φυτών

Κυκλάμινο και βιόλες

Penstemon Apple Blossom, gaura Blush, κυκλάμινο

Heuchera, Καλλωπιστικό Grass Imperata, Pansies

Οστεόσπερμο, Ντάλια, Μαργαρίτες Αργυράνθεμο (μαργαρίτες)

Rudbeckia, Pansies, Sedum

παχύφυτα

φθινοπωρινά δοχεία παχύφυτα
Ιδέες για δοχεία φθινοπωρινών φυτών

Για μια κλασική λευκή οθόνη

Δοκιμάστε ορτανσία, ντάλια και κυκλάμινο

Ελπίζω να σας έδωσα μερικές ιδέες και συμβουλές για τα δοχεία με τα φθινοπωρινά φυτά σας.

Βρίσκω πώς να καλλιεργήσετε παχύφυτα εδώ.

Οι γλάστρες και τα δοχεία προσθέτουν ενδιαφέρον οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και μπορούν να φυτευτούν εκ νέου κάθε εποχή για να αναδείξουν τα αγαπημένα σας εποχιακά λουλούδια. Τα αίθρια, τα μπαλκόνια, οι κήποι της αυλής και οι πλακόστρωτοι χώροι φωτίζονται εύκολα με μερικές καλά τοποθετημένες γλάστρες και σχέδια φύτευσης.

Εδώ είναι το άρθρο μου για Ιδέες για κάθετη φυτευτή μπορεί να σας δώσει περισσότερες σκέψεις για τις δικές σας

κήπος. Δείτε εδώ ποιες δουλειές πρέπει να κάνετε στον κήπο τον Σεπτέμβριο.τι δουλειές να κάνεις στον κήπο τον Σεπτέμβριο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους, οικογένεια και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να τις προσθέσετε ή τις απόψεις σας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Καλή Κηπουρική

Ακολουθήστε και σας αρέσει το PlantsBulbsSeeds

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar