Το Benif Interior Film εκτίθεται στο NEC

4
Το Benif Interior Film εκτίθεται στο NEC

Πριν

Το NEC στο Μπέρμιγχαμ άνοιξε το 1976 με επτά εκθεσιακούς χώρους, τώρα έχουν δεκαεννέα και διοργανώνουν περίπου 500 εκδηλώσεις προσελκύοντας πάνω από έξι εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο.

Ως μέρος του συνεχιζόμενου προγράμματος ανακαίνισης, η Benif Interior Film από τον David Clouting ορίστηκε να ανακαινίσει μία από τις πολλές εγκαταστάσεις τουαλέτας που βρίσκονται σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους.

Ο ειδικός εργολάβος T6 μεταμόρφωσε πλήρως την τουαλέτα σε λιγότερο από 7 ημέρες καλύπτοντας τους υπάρχοντες τοίχους, τις πόρτες των θαλάμων και την επένδυση με μια επιλογή σχεδίων και φινιρισμάτων από τη σειρά Benif Interior Film.

Μετά

Χρησιμοποιήθηκε κομψός μαρμάρινος σχεδιασμός στους τοίχους και κλασική όψη ξύλου για τις πόρτες του θαλάμου σε συνδυασμό με γκρι μεταλλικό φινίρισμα για το περίβλημα και την επένδυση του θαλάμου.

Το Benif Interior Film, που κατασκευάζεται από την LG Hausys, είναι ένα αυτοκόλλητο, αρχιτεκτονικό φιλμ που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα στις περισσότερες εσωτερικές επιφάνειες, με περισσότερα από 400 σχέδια και φινιρίσματα για επιλογή από τοίχους, πόρτες, επένδυση, σοβατεπί και επιστύλιο που μπορούν να ανακαινιστούν γρήγορα σε παρέχουν ένα εκπληκτικό, οικονομικό φινίρισμα.

Το Benif Interior Film έχει πιστοποίηση CE και IMO, επομένως μπορεί να καθοριστεί με σιγουριά για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

www.davidclouting.co.uk

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar