Το Simpson Strong-Tie σας δείχνει πώς να φτιάξετε μια ισχυρότερη τράπουλα — σε οκτώ εύκολα βίντεο

2
Το Simpson Strong-Tie σας δείχνει πώς να φτιάξετε μια ισχυρότερη τράπουλα — σε οκτώ εύκολα βίντεο

Το 2016 γνώρισε το μερίδιό του από σημαντικά γεγονότα, αν θέλετε να θυμηθείτε: η Βρετανία ψήφισε υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ, η Ρωσία παρενέβη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε πυρηνικές δοκιμές. Εκείνη την εποχή, ο κόσμος βρισκόταν ακόμα σε οικονομική επέκταση και οι Αμερικανοί εξακολουθούσαν να ζούσαν τη συνηθισμένη τους πολυάσχολη κοινωνική ζωή – που στις περισσότερες περιπτώσεις σήμαινε καθημερινή μετακίνηση στη δουλειά ή στο σχολείο, ψώνια, φαγητό έξω μία ή δύο φορές την εβδομάδα και σχεδιασμό διασκεδαστικών περιπέτειών για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές διακοπές.

Τότε, κανείς δεν θα είχε προβλέψει ότι σχεδόν όλοι θα έμειναν κολλημένοι στα σπίτια τους το μεγαλύτερο μέρος του 2020 δουλεύοντας και πηγαίνοντας σχολείο εξ αποστάσεως, συχνά απελπισμένοι να δημιουργήσουν έναν ιδιωτικό ή ήσυχο χώρο για τον εαυτό τους, τα παιδιά τους και τους συντρόφους τους. Καθώς οι εβδομάδες στέγασης στο σπίτι επεκτάθηκαν σε μήνες, πιθανώς μέχρι το τέλος του έτους, οι άνθρωποι άρχισαν να επανεξετάζουν πού και πώς εργάζονται και σπουδάζουν στο σπίτι. Οι επαγγελματικές και σχολικές εργασίες που κάποτε γίνονταν έξω από το σπίτι γίνονται τώρα σε τραπέζια κουζίνας, σε υπνοδωμάτια ή σε αίθρια και καταστρώματα — οπουδήποτε μπορεί κανείς να βρει έναν ήσυχο και συνδεδεμένο χώρο για να εκτελέσει τις ευθύνες του.

Πριν από τέσσερα χρόνια – όταν ήμασταν ακόμα σε θέση να πραγματοποιούμε διαπροσωπικές συναντήσεις με συναδέλφους – η ομάδα μου συγκέντρωσε στατιστικά στοιχεία για τον συνολικό αριθμό καταστρωμάτων στη χώρα, την αύξηση των καταρρεύσεων και τον πολλαπλασιασμό των κωδικών καταστρώματος για να βοηθήσει στη μείωση του αριθμού χτισμένα επικίνδυνα καταστρώματα. Βλέποντας όλα αυτά τα δεδομένα, συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχει τεράστια ανάγκη να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αυξήσουν την αντοχή των υπαρχόντων καταστρωμάτων τους με συνδετήρες, συνδετήρες και τσιμεντένιες άγκυρες και πώς να κατασκευάζουν ολοκαίνουργια καταστρώματα χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργία ή την ομορφιά.

Αναζητήσαμε τον κατάλογο του YouTube και ανακαλύψαμε, παρά τα εκατομμύρια βίντεο που ανεβάζονταν καθημερινά, υπήρχε έλλειψη εκπαιδευτικών βίντεο που καθοδήγησαν τους ανθρώπους στα σημαντικά βήματα της κατασκευής ενός ασφαλούς, ισχυρού, όμορφου καταστρώματος. Αποφασίσαμε ότι μπορούσαμε να παρέχουμε πόρους σε κατασκευαστές και ιδιοκτήτες σπιτιού για να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν πώς να το κάνουν. Και έτσι το Φτιάξτε ένα ισχυρότερο κατάστρωμα Η ιδέα της σειράς βίντεο γεννήθηκε.

Ξέραμε ότι έπρεπε να βρούμε ένα σπίτι με ένα κατάστρωμα σε πολύ κακή κατάσταση, ώστε να μπορούμε να επισημάνουμε όλα τα μέρη όπου δεν ήταν ασφαλές. Αφού γυρίσαμε όλα τα ελαττώματα, γκρεμίζαμε το κατάστρωμα και το αντικαθιστούσαμε με ένα που θα διαρκούσε όσο το σπίτι. Τελικά, μετά από μια εξαντλητική αναζήτηση, βρήκαμε το τέλειο κατάστρωμα για τους σκοπούς μας στο Σιάτλ – ένα μέρος της χώρας όπου οι καιρικές αλλαγές είναι συχνές και μερικές φορές ακραίες.

Ρωτήσαμε τους ιδιοκτήτες σπιτιού για τις ιδέες, τα στυλ και τις προτιμήσεις τους. Μόλις καταλάβαμε τι ήθελαν, προσλήφθηκε ένας εξωτερικός μηχανικός για να σχεδιάσει το κατάστρωμά τους ώστε να είναι όμορφο, δυνατό και ελκυστικό για ιδιοκτήτες σπιτιού από πολλά διαφορετικά κλίματα. Συνεργαστήκαμε επίσης με την TREX και την TREX Rain Guard προκειμένου να χρησιμοποιήσουμε το πιο ανθεκτικό υλικό για ένα συχνά υγρό περιβάλλον. Το τελευταίο βήμα ήταν να βρεθεί ένας αδειούχος εργολάβος που να ήταν εξοικειωμένος με τους τοπικούς οικοδομικούς κώδικες, ώστε η κατασκευή του καταστρώματος να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Έχοντας όλες τις ομάδες στη θέση τους, τρία χρόνια μετά τη σύλληψη, στείλαμε το συνεργείο κάμερας στο εργοτάξιο για τρεις εβδομάδες για να κινηματογραφήσουν κάθε βήμα (και κάθε παραλλαγή εγκατάστασης σε αυτά τα βήματα) της διαδικασίας κατασκευής.

Η σειρά βίντεο ακολουθεί τη σειρά κατασκευής του καταστρώματος. Ξεκινάμε με πλαισίωση θεμελίων σε σκυρόδεμα και τοποθέτηση των βάσεων και στη συνέχεια προχωράμε στο καθολικό ακολουθούμενο από δοκούς. Τα βίντεο οδηγούν τους θεατές σε διάφορες προσεγγίσεις κτιρίων και τύπους συνδέσεων με βάση τον τρόπο κατασκευής του καταστρώματος, καθώς και τις καλύτερες επιλογές για τη στερέωση αυτών των συνδέσεων. Τα βίντεο παρέχουν επιλογές προϊόντων για κάθε τμήμα της κατασκευής και εμφανίζουν άνετα τα ονόματα των προϊόντων. (Το Simpson Strong-Tie έχει τόσες πολλές ομάδες προϊόντων και τόσες πολλές ιεραρχίες και προϊόντα σε αυτές τις ομάδες που καταφεύγουμε σε πολλά ακρωνύμια, τα οποία μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να θυμηθούμε για κάποιον που δεν εργάζεται με τα προϊόντα μας σε τακτική βάση .) Αφού παρακολουθήσουν ολόκληρη τη σειρά, οι ιδιοκτήτες καταστρώματος θα πρέπει να αισθάνονται σίγουροι ότι μπορούν να κατασκευάσουν ή να μετασκευάσουν ένα κατάστρωμα που θα διαρκέσει.

Αν και δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον τίποτε, ένα πράγμα στο οποίο βασιζόμαστε μετά την παραγωγή αυτής της σειράς βίντεο είναι ότι θα υπάρχουν περισσότερα ασφαλή, δυνατά καταστρώματα τα επόμενα χρόνια για να διατηρούν τους Αμερικανούς συναδέλφους μας υγιείς και ασφαλείς καθώς εργάζονται και παίζουν έξω στα τράπουλά τους.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη σειρά Build a Stronger Deck.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar