Τραπεζάκι σαλονιού DIY και ταιριαστό τελικό τραπέζι από τον Rogue Engineer

2
Τραπεζάκι σαλονιού DIY και ταιριαστό τελικό τραπέζι από τον Rogue Engineer

Τραπεζάκι σαλονιού DIY και End Table από τον Rogue Engineer

Για σημερινή έργοct, εμείς τσάιτα έβαλε με τον Τζέιμισον Rantz από tο Rogue Engineer για να δημιουργήσει ένα DIY τραπεζάκι σαλονιού πουμικρό εύκολο στην κατασκευή, και είναι χτισμένο από νέος ΘεωρίαέναΕίναι ενώ έχοντας ο εμφάνιση και αίσθηση από κάτι που χτίστηκε με ανακύκλωση ή παλέτα ξύλο.

Η τάση της επαναχρησιμοποίησης ξύλινων παλετών για έργα DIY είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να είστε βιώσιμοι και να εξοικονομήσετε κόστος. Έτσι, όταν ο Jamison πρότεινε το σχέδιό του, για α Τραπεζάκι σαλονιού παλέτας DIY Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονούσα να δω τα αποτελέσματα.

Βιομηχανικά σχέδια τραπεζιού σαλονιού από τον Rogue Engineer
Βιομηχανικά σχέδια τραπεζιού σαλονιού από τον Rogue Engineer

Ο Jamison παρέχει σχέδια και βήμα προς βήμα οδηγίεςδράσεις στο blog του για πως για να φτιάξετε το τραπεζάκι του καφέ,αλλά το μόνο που χρειάζεστε είναι Πάγκος εργασίας και σετ ραφιών Simpson Strong-Te, γωνίες γωνιών και λίγο ξύλο.

DIY Industrial Coffee Plans Dimensions
DIY Industrial Coffee Plans Dimensions

Είμαι μεροληπτικός σε αυτό το έργο γιατί λατρεύω την εμφάνιση των vintage επίπλων. Ωστόσο, αυτό το DIY τραπεζάκι σαλονιού χρησιμοποιεί όλο το νέο ξύλο! Ο Jamison και η σύζυγός του χρησιμοποιούσαν Rustoleum’s Ultimate Wood Stain στο χρώμα Early American, Rustoleum Varathane Wood Stain σε Dark Walnut, Λεκές ξύλου Rustoleum Varathane στο Carrington και Ματ χρώμα Rustoleum Chalked σε Country Grey για να του δώσει μια ξεπερασμένη όψη. Στην πραγματικότητα, η σύζυγος του Jamison, Jamie Rantz, έφτιαξε επίσης ένα αντίστοιχο τελικό τραπέζι και δίνει ένα Βήμα προς βήμα μάθημα DIY για το πώς έβαψε το ξύλο και το ταλαιπώρησε, πολύ.

Ταίριασμα τελικού πίνακα
Ταίριασμα τελικού πίνακα

Νομίζουμε οι πολλαπλοί λεκέδες από ξύλο και το ταλαιπωρημένο ματ χρώμα ζεύγος καλά με τη βιομηχανική εμφάνιση των συνδετήρων μας. Η ομορφιά των έργων DIY είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετεκατασκευάστε το έργο σας σύμφωνα με τα γούστα σας. Αν θέλεις αλλάξτε το χρώμα των συνδετήρων, ολοκλήρωση παραγγελίας μας .

Τι πιστεύετε για αυτό το έργο; Τι σκοπεύετε να κατασκευάσετε κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar