Όπως μια προσευχή – You Grow Girl

0
Όπως μια προσευχή – You Grow Girl

Είχα μια άσχημη νύχτα με αϋπνία και πόνο. Πάρα πολύ άγχος. Ανησυχώ πάρα πολύ για πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω. Προσπαθώ να προβλέψω τι θα ακολουθήσει, γιατί το θέλω μου είναι η εγρήγορση, σαν να με κράτησε ποτέ ασφαλή. Spoiler: απλά με κρατάει σε μια κατάσταση συμπαθητικής κυριαρχίας (RE: στρεσαρισμένος).

Τελικά, σταμάτησα το μυαλό μου και είπα στον εαυτό μου ότι θα κάνω ό,τι μπορώ. Να έχω αποτέλεσμα όπου και όταν μπορώ. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.

Θα φυτέψω τους σπόρους μου και θα μεγαλώσω τον κήπο μου. Θα κάνω διαλογισμό και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να διατηρήσω την υγεία μου σε επίπεδο. Θα ξεκουραστώ. Θα γαλουχήσω τον εαυτό μου όσο καλύτερα μπορώ. με τους τρόπους που ξέρω. Με τους τρόπους που ακόμα μαθαίνω.

Θα σταματήσω να κάνω κύλιση για ενημερώσεις. Θα σταματήσω να κάνω χώρο για φωνές πανικού και για όσους κεφαλαιοποιούν τον συλλογικό μας φόβο.

Θα κρατήσω επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και θα καλλιεργήσω την ενότητα.

Θα κάνω τέχνη κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να είναι «καλό». Είναι όλα στη διαδικασία. Θα χρησιμοποιήσω τα χέρια μου και θα παραμείνω συνδεδεμένος με το σώμα μου.

Κρατήστε μια βελόνα και κάντε μια βελονιά. Και ένας άλλος. Και ένας άλλος. ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ μια γραμμη. Κάντε ένα σημάδι. Αγγίξτε το χώμα. Αγγίξτε τα φυτά. Άγγιξε τη γη. Αντιμετωπίστε τον ήλιο.

Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον κόσμο. Θα προσέχω τα όριά μου και θα ακούω πότε το σώμα μου ζητά όρια.

Δεν θα βυθιστώ στην απόγνωση.

Θα τοποθετήσω το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, αργά, προσεκτικά. Σαν προσευχή.

· Μεγάλωσε ∞

Schreibe einen Kommentar