Summer Garden 2018 – Penraevon

4
Summer Garden 2018 – Penraevon

Είναι καλοκαίρι και ο κήπος σφύζει από χρώματα και σφύζει από άγρια ​​ζωή. Έχουν περάσει τρεισήμισι χρόνια από τότε που αγοράσαμε το σπίτι και φέτος έχουμε πραγματικά τσακιστεί με τον κήπο. Το χειμώνα χωρίσαμε το μεγάλο γκαζόν και εγκαταστήσαμε τα κορυφαία κιγκλιδώματα καθώς και κάναμε πολλά περισσότερα νέα κρεβάτια. Ξεκινήσαμε να φυτεύουμε την άνοιξη και προσθέτουμε μπουκιές και μπομπάκια όλο το καλοκαίρι. Το γρασίδι είναι πλέον καμένο, αλλά τα λουλούδια φαίνονται υπέροχα.

Καλοκαιρινός κήπος 2018

Πέρασε η δεύτερη χρονιά από τότε που φυτέψαμε το μεγάλο πίσω κρεβάτι με θάμνους και πολυετή φυτά – επομένως θα ήταν πάντα ενδιαφέρον να δούμε τι επέστρεψε μετά το Τέρας από την Ανατολή. Λοιπόν, τώρα έχουμε έναν κήπο με πολλά γεράνια, Veronica, Verbascum, Echinops και Achillea. Αυτά τα φυτά φαίνεται να είναι αρκετά αλεξίσφαιρα, αυτοσπορά και ανακατεύονται παντού.

Πολυετές σύνορο

Δοκιμάζουμε διαφορετικά γρασίδι σε όλο τον κήπο, αλλά αυτά ήταν λίγο χτυπημένα και χάθηκαν από την άποψη της επιστροφής.

Χόρτα στον ήλιο

Το νέο κόκκινο κρεβάτι δίπλα στα κάγκελα φαίνεται καλό και η Monarda (βάλσαμο μέλισσας) έχει ξεκάθαρα λατρέψει όλη την καλοκαιρινή λιακάδα.

Monarda

Όπως και το Coreopsis… έπρεπε να είχε φυτέψει περισσότερα!

Το νέο κρεβάτι Lavender πάει καλά, αλλά θα περάσουν μερικά χρόνια πριν έχουμε έναν κήπο με μωβ ομορφιά.

Λεβάντα σύνορα

Ο πρωταγωνιστής του σόου φέτος όμως ήταν το νέο μπλε κρεβάτι στη μέση του γκαζόν – οι Verbenas ήταν απλά υπέροχες. Το ύψος τους λειτουργεί πραγματικά για να διακόπτει τη θέα σας δίνοντας περισσότερο βάθος στον κήπο – και οι πεταλούδες απλώς τις λατρεύουν. Αυτό το κρεβάτι είναι επίσης φυτεμένο με χόρτα, Agastache, Monardas, Veronicastrum, Salvia και Scabiosa.

Βερβένα με πεταλούδα

Έλα τον χειμώνα, θα βάλουμε ένα άλλο κρεβάτι και μάλλον είναι ώρα για το Project Pond!…δείτε αυτό το χώρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar